Ti hány hetes terhes korotokig dolgoztatok és miért?
Figyelt kérdés
2018. márc. 23. 12:54
11/16 anonim válasza:
1 hónappal a kiírt időpont előtt mentem el a munkahelyemről. Végül a Kislányunk 2 héttel hamarabb érkezett. :D
Egész várandósságom alatt jól éreztem magam és szerettem is járni, ezért dolgoztam.
12/16 anonim válasza:
8.hetig dolgoztam,azota itthon. Ragaszto higito egyeb ilyesfajta anyagok miatt,pakolos emelos melo illetve a durva rosszulletek miatt sem birtam:)
13/16 anonim válasza:
16.hetig, veszelyeztetett terhes lettem ikrekkel.
14/16 anonim válasza:
28.hétig. Költöztünk kb 1200km-t. :D
Illetve az elején kb 2 hetet tp-en voltam, vészes terhességi hányással, ami kb a 20. héten szűnt meg.
Ha nem költözünk akkor a 36.hétig dolgoztam volna. Az állapotom is engedte volna. 41.héten szültem.
15/16 anonim válasza:
Takarítottam, a 31. hét után már nem bírtam dolgozni.
Előtte is csak azért jártam, mert kell a pénz, pedig a vegyszerek és az emelgetés miatt féltem, hogy ártok a babának.
16/16 Tubarózsa válasza:
Most vissza számoltam. (Más kérdésnél elirtam, de lenyegtelen) 30.hét végéig dolgoztam. Ez volt juli 23. Kezdtem vizesedni, egyre farasztobb volt a munka is már. Meg qva meleg is volt. Júli vègén már szabadnapokon voltam, mert megvolt a kötelező órám +tulora. Augusztusban szabin voltam végig. 39.hetre szültem, de féltem nehogy előbb jöjjön, kicsit kellemetlen lett volna, ha a munkahelyem indul be a szülés. :D Buszsöför vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!