Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Feszültség, agresszió 13....

Feszültség, agresszió 13. hetes terhesen?

Figyelt kérdés
13.hétben vagyok pár napja nagyon feszult és ideges vagyok, ha vmi nem sikerul elsöre, török, zúzok. Arrol nem is beszélve h a párommal hogy beszélek. Szedek terhesvitamint, magneb 6-ot, tudnátok esteleg tanácsot adni, rettenetes napjaim vannak?

#feszültség #agresszió terhesen
2018. márc. 22. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenkiből mást hoznak ki a hormonok. Az első terhességemnél én voltam a megtestesült önbizalom, úgy éreztem, hogy hegyeket tudnék eltolni. A 2.-nál meg ellenkezőleg, begubózva, féltem kimenni az utcára, határozatlan voltam, fáradt, minden bajom volt. Agresszív szülés után lettem.
2018. márc. 22. 16:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj setalni, baratnohoz, moziba, kettesben keress programokat a ferjeddel.
2018. márc. 22. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Jobb lesz ez . Nekem az elején volt ez ,hogy mindenen idegeskedtem (olyan dolgokon is ami nem is volt) és ezáltal a párom itta meg a levét . Nagyon jól viselte ahhoz képest .. de nagyon probálkoztam én is ,hogy ezt elnyomjam. Aztán jött a sírós korszak még egy akció filmen is könnyekbe törtem ki de az okát nem tudtam . Most tartok ott ,hogy nem ideges vagyok csak szimplán kiborulok akár egy üveg ketchup miatt is :D De már képes vagyok röhögni magamon :D
2018. márc. 22. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!