Valószínűleg kislány, de ne vegyem biztosra. Akinek így mondták,2 helyen is, bejött végül?
2 külön helyen mondták UH-n, hogy valószínűleg lány, de nem mondja biztosra. Most 19 hetes vagyok, igazából a hátam felé néz, és zárja a lábait.
Akinek hasonlóképp volt, lány lett végül?
Elso babamnal kb 6 hosan mondtak hogy valoszinu kislany de meg nem tudja biztosra mondani. Csak az utolso uh-on lett biztos. 19 hetesen nem igazan lehet mindig biztosra mondani.
Kisfiamnal a masodik uh-n mondtak biztosra mar hogy fiu lesz.
Nekem 2 lányom van, az elsőnél végig nem látták, (hasonlóan feküdt), utolsó UH-on mondták, hogy valszeg lány, mert nem lát semmit ott, de ne vegyem biztosra.
Neki uniszex cuccokat vettünk, de utáltam, mikor utcán kérdezgették, hogy fiú-e, vagy lány... :)
A másodiknál 26 hetesen mondták meg a 4D-n, utána a kórházin is.
Ő most másfél éves, róla maradtak ruhák, mind kimondott kislányos cuccok.
De neki is csak azután kezdtünk el vásárolni, mikor már tudtuk.
24 hetesen kell majd mennem a dokimhoz, reménykedek, hátha megerősíti (vagy pont az ellenkezője, igazából mindegy, csak jó lenne tudni. :))
Pont ugyanezt mondták, kétszer is. Fiú lett. :)
A ruhák miatt ne aggódj. Az elsőket két hét alatt kinövi. Azt meg tőlem is megkérdezték a full pinkbe öltöztett lányomnál, hogy "kisfiú?". Most újra fiunk van. Dinós, sötétkék ruhában ugyanez: kislány?
Csak röhögök rajta.
Ha kisfiut mindanak az biztosabb, mert latjak amit kell.
Viszont ha kislanyt mondanak az nagyobb valoszinuseggel teves, lehet hogy csak nemlatszik aminek kene.
Nekunk 3 kulonbozo scan kislanyt mondott, hamarosan kiderul a szulesnel, hogy igazuk van-e.
Mi unisex ujszulott ruhakat vettunk, viszont a 0-3 hos az csajos babaruhak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!