Van valakinek hasonló tapasztalata?
Figyelt kérdés
Az utolsó mensim február 5.-én volt. 2 hete késik. Azóta voltak erős pozitív tesztjeim. Elvileg ma lennék 6 hetes. Voltam UH-n de az orvos semmit sem látott csak 9mm vastag méhnyálkahártyát. Azt mondta lehet később fogant, vagy nem fejlődik de lehet méhen kívüli is. Vettek vért, délután lesz meg az eredmény. Nagyon el vagyok keseredve.2018. márc. 19. 12:12
1/6 anonim válasza:
Hasi vagy hüvelyi UH volt? Milyen minőségű géppel nézte?
Nekem 6 hetesen hasin semmi nem látszott, hüvelyin már embrió is. Majd 9 hetesen ugyanez, 24 milis embrióból semmi nem látszott hasi uh-n, hüvelyi lett abból is. Szóval ha ez hasi UH volt és/vagy rossz minőségű gép, akkor kb olyan, mintha nem is lett volna, ne keseredj el. Drukkolok!
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos elkezdtem pecsételni is, kicsit rózsaszínes nem piros. Az orvos azt mondta ez még nem jelent semmit, ha erősebb lesz akkor menjek egyből a kórházba. Én már lemondtam a babáról :(
2018. márc. 19. 12:57
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként hüvelyi UH volt. De elég durva volt az orvos aki nézett, nagyon felnyomta, elég kellemetlen volt :(
2018. márc. 19. 12:57
4/6 anonim válasza:
Nekem is huvelyi uh volt, (egyaltalan nem fajt, se kellemetlen nem volt) 6 hetesen volt szivhang.
5/6 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező? Én az első babàval 6+3 hetesen voltam. Hüvelyi uh volt és szabàlyos petezsàk volt szikhólyaggal. Embrio még nem. 8 hetesen hívott vissza, akkor màr volt 14 mm-es embrio szívhanggal. 30 napos ciklusban fogant. Neked normàl ciklusaid vannak? Nem lehet hogy később fogant?
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést. Sajnos elment a babánk :( Nem fejlődött rendesen. Szerencsére nem kellett műteni. Legközelebb remélem minden rendben lesz. Gratulálok a babához! :)
2018. márc. 22. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!