Mikor menjek ultrahangra biztonsággal, hogy látszódjék is valami?
Ha marcius 5-en volt az inszem, azaz epp ket hete, akkor ma vagy epp negy hetes. Az inszem miatt az mindegy, hogy mikor volt az utolso mensi, vagy mikor jonne a kovetkezo.
Epp jokor teszteltel es normal idoben lett pozitiv a teszt, ez mar nem korai.
En a betoltott 7 hetet kivarnam a helyedben. Betoltott 6 het elott biztosan nincs meg szivmukodes es az azt koveto 2-3 nap is meg keteselyes. Ha nagyon turelmetlen vagy, akkor 6 het 3-4 napot javaslom.
En is terhes vagyok, volt mar tobb vetelesem, megol a kivancsisag, de igy is csak 7 hetesen akarok menni, ha nem verzek, vagy hasonlo. Szeretnem, ha lenne mar embrio es szivmukodes, ha viszont nem lesz, akkor mar tudni fogom, hogy mi a helyzet es nem leszek ketsegek kozott meg hetekig.
A fogantatástól két hét telt el, a teszt ilyenkor már mutatja ha van baba:) lehet örülni, bizony!:)
Valóban őrjítő a várakozás, de én a helyedben - hacsak nincs panaszom (vérzés,görcs) - várnék a 7.-8. hétig, akkor már van szívhang és szépen látszódik a babóca:)
Nem 25-én kellene megjönnie, ha 5-én volt inszemed.
Az inszemet akkor csinálják, mikor ovuláció van (ha nem spontán, akkor tüszőrepesztővel), tehát utána 2 hét múlva kellene megjönnie a vérzésnek. Ha pozitív a teszted, akkor terhes vagy. Betöltött 7. héten elég elmenni, addigra már kell lennie szívhangnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!