Van itt olyan kismama akinél később fogant a baba és az UH-n kisebbnek látszott a koránál?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam orvosnál. Csak egy petezsákott látott. Azt mondta vagy nem fejlődik vagy később fogant. Nagyon el vagyok keserdve. Hétfőn kell visszamennem.2018. márc. 17. 10:05
11/19 anonim válasza:
A 20. ciklusnap korul fogant, vegig kisebb volt, ehhez szamolta az orvos a kiiras idopontjat is, szerencsere. Ha nem akarsz szivni a riogatassal, mondd, hogy rosszul emlekeztel, es egy hettel kesobb volt a menzeszed, mert majd innen az jon, hogy a genetikai ultrahangokon beijesztenek, a 41. heten, amikor meg csak 40 hetes lennel pedig inditani akarhatnak...
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bíztatást és, hogy leírtátok veletek hogy volt. :) Kicsit pozitívabb vagyok, de már nagyon izgulok a holnap reggel miatt. Remélem többet fogok tudni. :)
2018. márc. 18. 19:20
13/19 anonim válasza:
Egyenlőre ne izgulj! Pont ebben a cipőben járok én is! Menzesz szerint 6+4 voltam az ultrahangon, petezsák és szikhólyag látszott csak. A doki 5 hetesnek mondta. 2 hétre rendelt vissza. Eleinte halál ideges voltam! Nyugi, minden rendben lesz!
14/19 A kérdező kommentje:
Semmit nem lattak az UH-n ma. Kiderult hogy a multkori sem petezsak volt hanem csak valami folyadek. A doki azt mondta vagy kesobb fogant vagy nem fejlodik de sajnos lehet mehen kivuli is. A tesztjeim eros pozitivak. Vettek vert, most annak az eredmenyet varjuk, delutan lesz meg az eredmeny. A mehnyalkahartyam 9 mm. Ennyit latott. :(
2018. márc. 19. 12:09
15/19 A kérdező kommentje:
Közben elkezdtem kicsit barnázni is. Semmim nem fáj csak ennyi. Ha erősebb lenne akkor kell mennem a kórházba. :(
2018. márc. 19. 13:30
16/19 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon korai vetélés. Valószínűleg már korán elhalt, most pedig azért nem látni már a petezsákot, mert elindult kifele :(
Sajnálom, tudom, milyen rossz ez (én vagyok az elhalt ikerterhességes válaszoló), de ne csüggedj. Ez sajnos előfordul, ritkán hallani róla, de minden 4-5. terhesség elmegy. Simán lehet még egészséges babád, nekem is született utána egy kislányom.
Kitartást kívánok neked!
17/19 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is erről van szó. Most elmúlt teljesen a pár csepp barnázás is. Remélem nem kell műtét ha elment a baba :(
2018. márc. 19. 14:16
19/19 A kérdező kommentje:
Elment a baba sajnos :( Legközelebb remélem jól fog menni minden.
2018. márc. 21. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!