Ma voltam első vizsgálaton! 8 hetes 5 napos a babám. Tudtok egy kicsit segíteni?
Erős görcseim voltak.De meg nem tudtam hogy terhes vagyok és mivel előtte pont egy cisztából kezeltek ki ezért azt hittem ciszta feszít.Kb 3 hete amikor olyan 5 hetes lehettem arra keltem fel éjjel 2 nap is hogy annyira görcsölök hogy belehalok párom adott vizes borogatást.Ekkor még nem sejtettünk semmit.3 napja erős pozitívat teszteltem kora este.A t csík hamarabb kijött és intenzivebb mint maga a C csík.Tehát van egy pozití v tesztem meg sorra terhestüneteim.
Ma reggel ismét erős görcsre keltem fel.Beszaladtam sotera.
Megvizsgáltak vettek kenetmintát.Megtapintgatta a méhem.
Megnéztek hüvelyin.
8 hét 2 napos vagyok.Mensi szerint
De a lapomom az volt hogy a mértek alapján 8 hét 5 napos a baba.Dobog a szíve a picurnak.Nincs leválás.Minden rendben.Szerencsére dsig se vérezgettem egyáltalán.Csak fehér krémes folyásom van.
20 éves leszek idén.
Kaptam receptet utrogestant irtak fel.
Ez egy hüvelykúp napi 3× kell használni
Azt mondták hogy addig kell használnom amég be nem töltöm a 12 hetes kort.Ha holnap kiváltom az úgy jó.
Ágynyugalmat iŕtak és azt hogy ne szexelgessünk most egy ideig
Ugye ettől most nem lettem veszélyeztetett terhes?
Most lehet en nem ertem, de mi a kerdes?
Voltal olvosnal, elmondtak mindent, leirtak alapjan szakszeruen el lattak. Tessek
Pihenni, alkalmazni a gyogyszert es ennyi. Termeszetes a gorcs is egy bizonyos fokig. Szedj esetelg magneziumot is, hatha nem lenne olyan “eros” gorcsod
Arra figyelj majd,hogy az utrogestan szedését 12. héttől fokozatosan kell majd abbahagyni, különben vérzést okozhat.
Örömteli babavárást!
14 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!