Ez normális 5+4 hetesen?
Figyelt kérdés
Ma voltam UH-n. A doki látott egy 2 mm-es petezsákot. Azt mondta már nagyobbnak kellene lennie. Azt mondta lehet később fogant, vagy nem fejlődik rendesen, vagy méhen kívüli. Nincs semmi vérzés vagy görcs. Nagyon aggódok. Nektek mekkora volt ennyi idősen? Van még remény?2018. márc. 16. 09:47
1/7 anonim válasza:
Nem értem miért mennek sokan ilyen korán orvoshoz,ilyenkor még nem is lehet látni semmit meg tudni sem!ha az orvos ezt mondta mit vársz tőlünk?szerintem mi sem vagyunk okosabbak mint ő!vársz még 2 hetet és akkor minden kiderül!nem tudok mást írni,és szerintem senki más sem..ne idegeskedj úgy lesz ahogy lennie kell,tudom hogy örülsz a terhességnek,de ez még korai!üdv
2/7 anonim válasza:
Kerek 5 hetesen 5mm es volt a petezsák,6 hetesen 22 mm es petezsák.6+4 naposan 5mm es embrio szivhangal.
3/7 anonim válasza:
Szia! Nekem 6 hetesen volt 11 mm a petezsák, szikhólyag is látható volt, ami méhen belüli terhességnél látszik. Neked nem látta?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem latta meg. Akkor lennek 5+4 hetes ha pont a 14. napon lett volna ovum. Ha egy hettel kesobb fogant akkor elvileg jok a meretek a doki szerint. Bizom benne hogy így van.
2018. márc. 16. 15:36
5/7 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok, van már valami fejlemény?
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos elment a baba 6 hetesen :(
2018. ápr. 1. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!