Szerintetek pontos a clearblue digitális teszt?
Igy jartam en is, annyi kulonbseggel, hogy en 4 hettel ovulacio utan probaltam ki es nekem is 2-3 hetet jelzett ki. Rengeteg angol forumot atolvastam es a gyarto altal kiadott statisztikakat, nagyon sokan szamolnak be hasonlorol.
A pontos szamokra mar nem emlekszem, de a gyarto statisztikaja szerint is a 2-3 jelzes a kegkevesbe megbizhato (amikor ezt irja ki, akkor az esetek 60-65 szazalekaban van a terhesseg tenylegesen 2-3 hettel a fogantas utan). Azaz teved lefele es felfele is.
Ezzel szemben az 1-2 es 3+ kiiras valami 90%-ban pontos, ha jol emlekszem.
Az esetemben egyebkent pont nem tevedett, par nappal kesobb mentem az elso uh-ra, majd 7 hetesen, hogy mar biztosan legyen embrio es szivmukodes, de csak egy 5 hetesnek megfelelo meretu petezsakot talalt az orvos, nem fejlodott a terhesseg. Hcg-t is neztek verbol, az is alacsony volt.
Ettol fuggetlenul arra van joval nagyobb esely, hogy nalad csak hibasan jelzi ki. Foleg, hogy ahogy irod a datumokat az is lehet, hogy csak epp 3 hete fogant. Ez nagyon hatareset, foleg, hogy azt sem tudni, hogy meddig tart a beagyazodas, 5 nap, vagy epp 8, a hcg meg azutan termelodik rohamosan.
En is terhes vagyok, szinten 5 het korul, kacerkodtam a gondolattal, hogy megint veszek egy ilyen tesztet es par nap mulva megnezem, hogy mit ir ki, de a kerdesed utan mar biztos, hogy nem. Csak feleslegesen idegesitenem magam miatta, en pedig nem is akarok meg vagy 3 hetig uh-ra menni. Ha “rosszat” irna ki a teszt, csak meg jobban izgulnek.
Majd ird meg, hogy nalad mit lattak uh-n.
Elso valaszolo vagyok.
Ne keseredj el, mert szerintem nagyon koran mentel orvoshoz, talan ezert talalt ekkora petezsakot.
Nekem pl februar 8 a mensim elso napja, hiaba 28 napos a ciklusom es van szinte mindig peteeresem a 14. napon, de februarban pont kitolodott. Nekem konnyu “tudni” az ovulaciot, mert nagyon eros fajdalommal jar, februar 25-en volt peteeresem, este ereztem.
Epp emiatt hiaba vagyok mensi szerint 5 het felett, valojaban 4-5 nappal kevesebb. Eleve nem is teszteltem emiatt hamar, a peteeres utan ket hetet kivartam.
Mondjuk mint irtam nekem mar volt vetelesem (szam szerint 4), de meg igy is optimista vagyok es ha nem lesz verzesem, akkor a betoltott 8 het elott nem fogok orvoshoz menni, nem akarom stresszelni magam addig.
Meg az 5+4 is nagyon korai, de ha nem tudod biztosan, hogy mikor ivulaltal, akkor siman lehet, hogy ez nem 5+4, hanem kevesebb es akkor realis a 2 mm-es petezsak es a clearblue eredmenye is.
Mondjuk ha latott petezsakot mehen belul, akkor nem valoszinu a mehen kivuli terhesseg szerintem.
Tenyleg ne keseredj el, nyilvan barmi lehet, de mivel elkapkodtad kicsit ezt az uh-t, igy siman lehet, hogy csak korai volt ettol tobbet latni.
Voltal tegnap orvosnal?
Van valtozas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!