Bogyo0528 kérdése:
Terhességi csík ellen (? )
Figyelt kérdés
Szerintetek ha minden nap fürdés után bekenem magam testápolóval kevésbé fog látszani a terhességi csík szülés után? Vagy tik mit javasolnátok aki terhes/volt..😳
11hetes kismama 💗
2018. márc. 15. 21:21
1/7 anonim válasza:
Édesanyám a körömvirág krémre esküszik! Neki egy darab csíkja sem volt terhesség alatt (pedig nem volt kicsi hasa és kétszer szült).
2/7 anonim válasza:
Tik?
Mink azt, hogy nem is biztos, hogy kialakul!
Nekem se lett egy szal se,nem is kentem, pedig oriasi hasam lett a vegere
3/7 anonim válasza:
Genetikán múlik. Kentem én is minden jóval, mégis olyan csíkos lettem, mint egy bengáli tigris.
4/7 anonim válasza:
2- es :D jot nevettem
Mink , azt, hogy kenegetheted akarmivel egesz allo nap, ha hajlamod van ra, akkor csikos leszel.
5/7 anonim válasza:
Èn hiába kentem folyamatosan mégis iszonyú csíkos lett a hasam! Nem ezen múlik
6/7 anonim válasza:
Genetika...
Vagy kialakul vagy nem..
Én shevajas krémmel kenem, nehogy ezen múljon..
Anyukának velem nem lett, tesómmal sok lettt ( más hasformája volt, plusz tesómmal vgyorsabban nőtt)
26 hkm
7/7 anonim válasza:
Mindeggy hogy mivel kened mert tényleg a Genetikán muluk,énis kentem az elejétöl a legvégéig és mégis kijött rajtam az utolso 3 hétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!