Ha elfolyik a magzatvíz, ez mekkora mennyiséget jelent? Mindenképpen érezzük, vagy lehet, hogy csak kevés nedvességet a bugyin? . Elég nedves, de az is lehet, hogy csak a meleg miatt megizzadtam.
Ha elfolyik a magzatvíz, azt tudni fogod. Nem egy szimpla vizes bugyi lesz, annyi szent. Olyan, mintha bepisilnél, csak épp nem tudod megállítani, visszatartani.
Ha minden rendben, akkor vízszerű, színtelen és szagtalan. ha zöld, akkor gáz van, és AZONNAL usgyi a kórházba, nincs zuhany, pakolászás, felöltözés, semmi, mert a zöld magzatvíz magzati oxigénhiányra utal.
Nekem csak egy kis része ment el odahaza, ez is kb 2 deci volt, lefolyt a combomon, és jó kis tócsa keletkezett alattam (álltam, amikor megrepedt a burok). utána még egy egész napig szivárgott fájások nélkül, majd megindították a szülést.
Könnyű szülést!
Be mentem NST-re, aztán megvizsgált a dokim és mondta, hogy megrepedt a burok, szivárog a víz irány a szülőszoba! Semmit nem vettem észre, mert csepegett és volt tisztasági betét alattam!
A magzatvíz akkor folyik, ha a burok alul reped, ha felül, mint ahogy az én esetemben is volt csak szivárog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!