Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az a gondom, hogy nem tudom...

Az a gondom, hogy nem tudom hogy oda merem-e adni mások kezébe a gyereket ha megszületik, mi van ha valaki beteg aki jön látogatoba?

Figyelt kérdés
mert én félek hogy mondjuk kicsit beteg valaki de annyira kiváncsi rá hogy mégis bejön. én be sem engedem aki kicsit köhög vagy rosszul néz ki. ti hogyan csináljátok ezeket?
2008. okt. 28. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az orvosi maszk, és a műtős fertőtlenítő már tényleg röhejes. Ne felejtsétek el, hogy a szubintenzíven, ahol maszk van és fertőtlenítő, ott tenyésznek ki a mindennek ellenálló szuperbaktériumok. Normális ember meg nem megy betegen babalátogatóba. Sőt normális ember nem zargatja az első hetekben a kismamát, főleg ha csak ismerős, nem is rokon.
2008. okt. 28. 18:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Én január közepére vagyok kiírva. Mindenkivel közöltem már, hogy tél lesz, meg nátha, meg betegségek, hogy mindenkit nagyon szívesen látunk március végétől. Lehet, hogy a barátaink és az ismerőseink megértőek, de senki sem sértődött meg. Ha meg igen, az az ő baja. Ha meg valaki beállít (a szüleinket és testvéreinket kivéve) nem feltétlenül fogom a baba közelébe engedni. Mondjuk aludni fog és nem szabad zavarni :)
2008. okt. 28. 19:17
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó válaszolónak !! Akkor te március végéig ki sem akarod vinni a lakásból? Akkor már két és fél hónapos lesz!!!!!
2008. okt. 28. 19:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Első alkalommal megsértődnek, aztán megszokják, hogy nektek is van már egy új családotok, ahol ők már "csak" másodfokú rokonok. Szerintem ne add fel azt az első néhány napot, amikor örültök egymásnak, nagyon szép, meghitt, és egy életre szóló élmény. Nincs mit keressen ott egy hadsereg!
2008. okt. 28. 19:30
 15/15 anonim ***** válasza:

19:19-nek:

Természetesen kiviszem, csak a látogatók nem kellenek egy darabig.

2008. okt. 29. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!