Ellenben tiniként nagyon sok keletkezett a combomon, mellemen (pedig nem voltam terhes, és kevesebbet híztam, mint terhesen...)
2018. márc. 14. 13:21
3/11 anonim válasza:
Testápolóval, hogy ne legyen száraz, ne viszkessen, de stria ettől vagy lesz, vagy nem, a kötőszöveten múlik.
2018. márc. 14. 13:32
4/11 anonim válasza:
Sima shea vajas dmes krémmel kentem a hasam. Nekem nem repedt meg a hasam.
2018. márc. 14. 13:54
5/11 anonim válasza:
Valoban genetika, de bio oli-lal kenem.
2018. márc. 14. 14:08
6/11 anonim válasza:
Sima mezei testápolókat használtam, ahogy egyébként is, nem a striák ellen, mert ahhoz ez édes kevés. Ellenben napi 3 liter vizet ittam, az jobban hidratálja a bôrt bármilyen kencénél. De tényleg genetika, anyámnak se volt, nekem se lett.
2018. márc. 14. 14:10
7/11 anonim válasza:
Dm-es Alverde testvajjal, direkt kismamáknak. Nem hiszek benne amúgy, hogy ez akadályozná a striák kialakulását, legfeljebb annyiban, hogy hidratálja a bőrt, de arra meg egy sima testápoló is képes. Ennek az illatát szerettem, és hogy gyorsan beszívódott. Inkább csak azért kentem, hogy ha szét is repedek, elmondhassam, hogy én tettem ellene :D Nem repedt a bőröm amúgy, nincs egy csíkom se.
Én ezzel napi 2x. Eddig egy sincs, most lépünk a 8. hónapba.
Az igaz hogy genetika főleg egyébként ha szerencsém van nekem se lesz mint anyunak. Viszont nagyon jó amikor viszket és húzódik a hasam.
(A Bio Oilt (ami nem is bio) senkinek nem ajánlom; gátlástalan egy cég marketingügyileg és tele van irritáló összetevőkkel, a retinolról már ne is beszéljünk aminek köztudottan magzatkárosító hatása van.)
2018. márc. 14. 14:39
9/11 anonim válasza:
Az első babánál DM-es Alverde kismaolajjal kenegettem magam tetőtől talpig. A hasamon nem lett stria de mindenhol máshol (belső comb, csípő, mell) remgeteg lett. Ez valóbam genetika, nekem előtte is sok volt, anyukám bőre is szétrepedt terhesen.
Most !ég az első trimesztert taposom, egyelőre sima testápolóval kenem magam. Majd később átállok megint az olajra.
2018. márc. 14. 14:40
10/11 anonim válasza:
Inkább genetika tényleg, de valamilyen stria ellene olajjal nyugodtan kenjed. Nehogy ezen múljon. Én úgy csináltam h estére olajoztam a pocakom, nappal sima gyógyszertári mosakodókenőccsel kentem ( azért ezzel mert egész nap szép hidratáltan tartotta a bőröm). Nekem nem lett striám ezalatt de kamaszként volt bőven mindenütt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!