A dohányzás befolyásolja a méhlepény érettségét?
NEM KELL MEGSZÓLNI!!!!!!!
Sok helyen olvasgattam, hogy akik NEM dohányoznak, már 18-19 hetesen I. fokon érett volt a méhlepénye.
Én már 30 hetes vagyok, és nem érett még I. fokon sem. Mikor kezd el érni?
Jah, és csak az válaszoljon, aki tud ÉRTELMES választ adni, nem pedig az a célja hogy lehurrogjon!
Szia,én is végigdohányoztam a terhességeimet,szüléskor pedíg direkt felhúztam magamat mikor a lepény is megszületett,hogy megnézzem.Szépen kiterítette a szülésznő,a doki rápillantott és gyönyörű rózsaszínes-lilás volt,vagyis semmi necrosis,semmi bagóra utaló jel nem volt rajta.
Egyik babám sem született 4000 gramm alatt!
Nem tudom Te mennyit szívsz és milyet,én napi3-4-5 szálat és gyenge,drága(800 forintos) női cigit.
Szerintem erre az az ÉRTELMES válasz hogy TEDD LE A CIGIT!Én 11 évig dohányoztam a terhességem előtt és amikor pozitívat teszteltem egyik óráról a másikra letettem.Nehéz volt,de kibírtam,nekem az segített hogy amikor eszembe jutott a cigi akkor arra gondoltam hogy a babám fuldokolna amíg én szívom azt a vackot ami az oxigén hiány miatt nagy károkat tud okozni a piciben.Persze vannak akik végigdohányozzák a terhességüket és egésséges babát szülnek,de biztos hogy egésséges?Nem biztos hogy rögtön a születéskor megmondható hogy miben károsodott.Kimutatták hogy a dohányos szülők gyermekei sokkal gyakrabban lesznek tanulásproblémásak mint a nemdohányzók gyermekei és ezen fellül még soksok gondot okozhat.Gondolkodj el hogy biztosan megéri e azt a bűzrudat szipákolni!
20+1hkm
jaj már ezek a statisztikai adatok....ugyan már.
Érdekes én dohányoztam mégis a lányom matematika versenyeket nyer sorra a fiam meg junior válogatott jéghokis.
Na ennyit a statisztikákról.
Miért kell a kérdezőt oltogatni?
Ha ti nem dohányoztok,oké,de foglalkozzatok magatokkal és a kérdésre válaszoljatok.
Utolsó!
Na nehogy már az a ciki,ha valaki nem szívja a cigit terhesen.Lassan már itt tartunk.Ez egy hatalmas felelőtlenség.SZÁNALMASOK VAGYTOK DOHÁNYOS KISMAMÁK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!