Szerintetek mennyire igaz az hogy ha a kismamáknak sokszor van hányingerük, rosszul vannak, akkor inkább lányuk születik, ha meg semmi ilyesmi, akkor fiú?

Inkább a hormonszint mennyiségéhez van köze...
20.hetig rosszul voltam fiam lett. Környezetemben kevesen voltak rosszul, plane, ilyen hosszú ideig és születtek fiúk és lányok is.

Semennyire.
Első gyerek - reggel hányással indult a 12. hétig, napközben semmi tünet, a 12. héttől már reggel se volt semmi.
Második gyerek - 0-24 rosszullétek, hányinger, fejfájás, álmosság, gyomorsav, hátfájás végig.
Mindketten fiúk. :)

Baràtnőm első babàja fiú kb a 20. hétig napi szinten hànyt, nem tudott szinte létezni sem olyan rosszul volt egész nap. Màsodik babàja làny vele màr "csak" hànyingere volt, de semmi komoly.
Én az elsőt vàrom. Szintén kb a 20. hétig rosszul voltam. Egy egyszerű fogmosàs is hànyàsba torkollott. Mosdóba négykézlàb mentem ki mert felàlltam és összerogytam. Csak feküdni voltam képes. Kislànyt vàrok.

Semennyire.
Jo lenne, ha ez a butasag vegre kikopna a koztudatbol.

Semennyire.
Mindkét nemből van 1, egyikkel sem voltam rosszul

Soha nem émelyegtem, nem hánytam, az arcbőröm is szép ( azt mondták, hogy meg kellett volna csúnyulnia) mégis lány lesz..
Úgyh szerintem baromság

Szerintem is hormonszinttel függ össze. A lányomnàl alig lehetett kimutatni a terhességet. 32 hétig hánytam.
A mostaninal 6h en 30000 fölött volt a hcg. Egyszer sem hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!