Érdemes terhességi tesztet csinálnom, ha nem szedem a fogamzásgátlót és 8 napja késik a menzeszem?
Gyerek vagy te még nagyon.
Tudod te, hogy egy kapcsolat és abban egy ember mennyit változhat? Akár egy pillanat alatt. Tudod a hazug emberből egy perc alatt ki lehet ábrándulni.
Ez Kamu! :D inkább menj barbiezni.
Ha az én lányom lennél, már kitéptem volna az összes hajad! Szerencsére nem vagy az... Csak retardàlt.
Jesszusom!!
Vannak akik évek óta próbálkoznak és nem jön össze a gyerek, egy 15 évesnek meg igen?
Drága!! 15 évesen hol akarsz dolgozni, diákmunka? Anyukám... abból nem lesz munkaidőd, otthon ülsz majd gyessel családival a szüleiden élősködve. Gratulálok kislány!!!!!
26 éves vagyok 3.gyerekemet várom, 15 évesen az iskolapadba ültem nem a faszt fogdostam.
Nekem 16 évesen volt egy éves a kapcsolatom, azt gondoltuk, hogy miénk a világ, örökre együtt, ahogy a nagykönyvben meg van írva stbstbstb. :-)
Majdnem 9 évig tartott, de aztán sajnos pár hónap alatt leépült a kapcsolatunk. Megváltoztunk, felnőttünk, és rájöttünk, hogy külön jobb lenne... Szóval még ti is simán változhattok!
Már módszer is létezik ám a fogamzásgátlón és óvszeren kívül is. Tessék a nőgyógyászodtól tanácsot kérni!
Hát sajnos nem lettem terhes. Pedig több tesztet is csináltam.😔
Ja és annak aki irta h ennyi idosen tanulnom kene nem faszt fogdosni. Hat en nem fogom ugy vegezni mint ti...hogy 25-30evesen arra emlekeztek h 15 evesen tanultatok. En legalabb arra fogok emlekezni hogy buliztam pialtam cigiztem baratommal voltam es szartam a tanulasra. Nekem van eletem nektek nem volt. Ennyi a kulonbseg koztem es koztetek😉😉😉cicukaim terjetek mar eszhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!