Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet majat enni terhesseg...

Lehet majat enni terhesseg alatt? Pl. Az elso harmadban?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Erről megoszlanak a vélemények. Egyes helyeken azt olvasni, hogy jó, mert sok benne a vas. Máshol meg azt írják, hogy nem jó, mert a máj méregtelenítő szerv, és esetleg káros anyagok lehetnek benne. Szerintem végülis mindenben lehetnek káros anyagok. Egyél, de ne vidd túlzásba.
2010. jún. 9. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:

A túl sok A vitamin miatt nem ajánlják.

Nyugodtan egyél, gondolom hetente max 1x akarsz enni.

2010. jún. 9. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Amit kívánsz és ami neked jól esik az a babának is jó. Ez ösztönösen működik a terhesség alatt. Bízz a természetben. Én 6 hónapos várandós vagyok, és 2 hete zsíros kenyeret eszem paradicsommal, mert nem kívánok mást. Nem vagyok rosszul, a babám fejlődik rendesen és nem is hízom ráadásul. Volt időszak, amikor egy hétig minden nap megettem legalább 6-8 banánt. Minden terhességem így zajlott.
2010. jún. 9. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:

A májat a sok A vitamin miatt nem ajánlák gyakran enni, havonta max 1-2 alkalommal nem lesz bajod tőle.

Viszont egy dologgal nem értek egyet, az nem feltétlen igaz hogy mindent lehet amit megkívánunk mert az a babának is jó....én egy időben egyfolytában kólát kívántam, van aki mekis hamburgert, ezek nem kifejezetten ajánlottak.

Természetesen néha-néha lehet ezeket is, de nem igaz az hogy bármit lehet enni bármikor mert a természet tudja.. a terhesség alatt sokszot kívánunk fura és egészségtelen dolgokat, pl volt aki camambert, ami egyenesen tilos mert penészes. Vagy nyers tojást, ami meg pláne.

Persze ismerek éán is olyat akit mindent megevett amit megkívánt, van köztük happ and meg kevésbé happy is.. ezért jobb az óvatosság-

2010. jún. 9. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok: persze a banán és a zsíroskenyér nem veszélyesek :))

Mindenkinek boldog babavárást :)

2010. jún. 9. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugodtan ehetsz! Én is ettem kacsamájat sülve, krumplival, igaz hogy nem sokat, és csak 1x, attól igazán semmi bajunk sem lesz, de megenném még1x, mert azóta eltelt 3 hónap! Nyugodtan egyél amennyi jól esik, csak kilószámra ne,az már ártalmasabb! :)
2010. jún. 10. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!