38fokos lázam van, panadolt javasolt a védőnőm, màr vettem be. Àrt a piciknek a làz? 13hetes vagyok.
38 fok még nem vészes...de lenkellene vinni!!
Hűtőfürdő kellene( zuhany)
Nekem a panadol sosem használ.. Algopirynt kaptam..( azt is lehet terhessn csak vényes)
24+4 hkm
Nálunk február elején az egész családot ledöntötte az a masszív influenza, ami 40 fokos, szinte csillapíthatatlan lázzal is jár.
Nekem mázlim volt, "csak" 38,8-ig ment fel, de letornázni nem tudtam sem gyógyszerrel, sem hűtőfürdővel. Azt mondta a védőnő, jó lenne 38-ra levinni. A fölött lehet veszélyes. Algopyrint és panadolt javasolt, felváltva. Akkor voltam 12-13 hetes terhes.
Szóval ha 38 körül marad, az nem gond.
En ugy tudom a paracetamol tartalmu gyogyszerek meg a leginkabb szedhetok es a panadol pont ilyen. Egy-ket darabtol nem lesz baj a lazzal tobb kart okozol.
En pl iszonyat fejfajasra nem vettem be de a laz azert nem jatek :/ Mielobbi jobbulast es jo baba varast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!