Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számotokra is hihetetlen?

Számotokra is hihetetlen?

Figyelt kérdés

Számomra egyszerűen hihetetlen és gyönyörű dolog, hogy egy aprócska emberke fejlődik bennem, aki már megismeri az apja hangját, reagál az ételekre. Fölismeri a kezemet ha a pocakomra teszem. Annyira fura, hogy 2 kis sejtből egy ilyen tündéri dolog lesz! (Bár számomra az is hihetetlen, hogy más sokat küzd, hogy legyen, mi meg a peteérés közelében sem voltunk, mikor összejött.:-))

Más is így érez, vagy csak a melegtől vagyok ennyire "csöpögős"?

30hetes kismama

2010. jún. 9. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A hormonoktól vagy csöpögös.

De nekem az a hihetetlen hogy 25 hete még csak 2 sejt volt, aztán egyesültek, tudta hol kell megállnia, és azóta tudja hogy kell fejlödnie. ès ott a nagy hasamba már egy 700 grammos élet van.

2010. jún. 9. 15:05
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
hát engem egyáltalán nem hatott meg a terhesség, de amikor a kezembe fogtam az maga a csoda!!!
2010. jún. 9. 15:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én amióta teherbe estem ilyen csöpögős vagyok,bár ezt nem mindenkinek mutatom ki.Én úgy gondolom hogy ennél csodálatosabb és különösebb dolog nincs még egy.A legnagyobb boldogság a földön!! :)

20hkm

2010. jún. 9. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ha ránézek a "nagy"22hónapos fiamra is elmélázok ezen időnként.
2010. jún. 9. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor gondolkodom ezen én is, föleg ha apukával erröl beszélünk, vagy erösen mocorog a kisfiam.

34 hetes vagyok

2010. jún. 9. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
az én fiam 6 hónapos elmúlt és még mindig szoktam sírdogálni ezen,hogy milyen csoda az élet!
2010. jún. 9. 16:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem csöpögősség kérdése.Igazi anya vagy már most!Én 25 hetes vagyok, és soha nem voltam még ilyen boldog, mint a terhességem alatt.Szerintem a legcsodálatosabb és legszebb érzés ezt átélni.Ha éjszaka felébredek, és rugdalózik, képes vagyok egy órán át csak azzal foglalkozni, hogy a hasamon van a kezem, és figyelem, mit csinál.A szívhangja a legszebb hang a világon.Érezni, hogy mozog, a legjobb érzés amit valaha átéltem.Számomra az a hihetetlen, hogy így ki tud fejlődni egy élet.És "tudja", hol kell megtapadni, hogy kell kifejlődni, hogy hány üregű legyen a szív, hogy milyen az agy szerkezete stb.Ez hihetetlen!
2010. jún. 9. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A hormonok. :) De amúgy tényleg egy csoda! Már 8 hónapos múlt a kislányom, de állapotosan is felfoghatatlan volt hogy bennem fejlődik egy kis élet, az én kisbabám! És most, ahogy mászik, teker, pakol és ahogy nézem közben, még hihetetlenebb, hogy Ő bennem fejlődött, volt akkora mint a kisujjam, volt akkora mint a kézfejem, volt akkora mint most a lába és most már milyen nagy! Nézem a kis kezét, lábát, hogy ezzel rugdosott ütögetett odabent, jaj, nagyon elszaladt az idő! Élvezd minden pillanatát a terhességnek és a csecsemőkornak, mert nagyon gyorsan elszalad az idő!!!

Sok boldogságot!

2010. jún. 9. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem elég furcsa volt megszokni, hogy egy emberi lény van a testemben... De mint kiderült nem csak nekem volt furcsa mert amikor a párom először érezte meg a rugdosást hirtelen elrántotta a kezét és rémült fejjel felkiáltott, hogy: Úristen! Ebben tényleg mozog valami!

Majd megszakadtam a nevetéstől. Asszem ekkor tudatosult benne is igazán, hogy apa lesz...

2010. jún. 9. 19:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nem vagy kicsit sem csöpögős, a Te/Ti babátok, imádd, és még nagyon sokat fogsz benne gyönyörködni. A nővérem terhességét senki sem tudta mert nem árulta el. Mivel már 2 gyereke volt akkor, rájöttem, és titokban imádtam a babáját. Most 3 éves és el se hinnéd, hogy mennyire tudja, hogy én már akkor szerettem. Hihetetlen, hogy mennyire aranyos és hát imád engem, nem telik el ugy nap, hogy eszébe ne jussak, hogy ne kérdezze meg a testvéremtől, hogy hol vagyok, mit csinálok!

Ezt azt bizonyitja hogy amikor még csak egy kis pindurka volt akkor is minden érzett, észlelt.

További kellemes Babavárást!

2010. jún. 9. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!