Terhesen miért undorodom egy csomó ételtől?
Pizza,Hamburger,
Csirkemell minden formában.
Kifejezetten undorodom a szezámmagos zsömlétől.
Sőt ha jobban belegondolok igazából már szinte csak a camambertet gyümölcslevet néha csokit ennék.
Ezenkívül rettenetesen kívánok valamit ami olyan finom de közbe minden undort csinál....
Egész nap ilyen mindjártbehányok érzésem van.Éhes vagyok akkor savam lesz amitől mégjobban hányni akarok.
Igazából undorodom az ételektől.
Kifejezetten ha pl csirkemellre gondolok és hányok...az a durva hogy ezek konkrétan a kedvenc kajáim voltak most mindentől hányok miközben folyton ennék csak nemtudom mit.
És olyan undorral tudok kajákra gondolni hogy konkrétan egy hamburgerhústól csak ha rágondolok hogy olajos csöpögős vagy ma etten tortillába csirkemellett de leraktam mert hányingerem lett sőt kifejezetten undorom.
A hormonok
Camamberttel vigyázz...elvileg nem is szabadna enni.. ( 1-1 szelet nalam is lecsúszott)
Listerosys veszélye miatt friss lágy sajtokat, leginkább a penészeseket nem szabad, mint a camambert, brie..stb
Mintha csak en irtam volna :D
Mondjuk en multkor sirtam a rantott csirkecombert aztan mire odaig jutottam,hogy megeszem kifordult a falat a szambol :D eleinte meg a csokira ha raneztem hanynom kellett :D valoszinu,ahogy az elozo hozzaszolok is mondjak a szervezet tudja jol mi kell es mi nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!