Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól vehetem 100%-ra az...

Mikortól vehetem 100%-ra az UH alapján a baba megállapítot nemét?

Figyelt kérdés
12+5 hetes terhes vagyok. Ma voltam UH-n és azt mondták hogy kisfiú de ne vegyem biztosra. (2. babóca)Mikortól vehetem biztosra az állítást? Előre is köszönöm a válaszokat :)

2018. márc. 5. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Uh alapján soha nem venném 100%-ra, baràtnőm úgy ment be a szülőszobába, hogy lánya lesz... hát nem.
2018. márc. 5. 16:07
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekünk az elsőnél a 18.héten mondták hogy lány,azt végig mindegyik uh azt mutatta. 4 d ultrahangra is mentünk teljesen függetlenül három különböző orvos szerint kislány. Így is lett.

Most a második gyermeket várom. A 12 hetes ultrahangon azt mondták hogy lehet hogy fiú de nem mondja biztosra,a 20.héten nem mutatta magát meg. Nemrég voltunk a 27.héten 4d ultrahangon ott határozottan fiút látott az orvos.

2018. márc. 5. 16:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha megszületett

És ez nem vicc.. Nem mindenkinek mutatja magát annyira egyértelműen..

Barátnőmnek a 25. Hétig kislányt mondtak..

5d UH-on pedig egyértelműen kisfiú( még nekem is 😆)

Utána a 26. Héten pedig sima 2d -n is látszott( egyértelműen)

Nálam 19.Héten 99% kislányt mondtak.. 23. Héten pedig nekem is egyértelmű volt..hogy lány, megmutatta magát..

Előtte nem akart tippelgetni a doki 15. Héten pl nagyon takarta magát..

De ismerek olyat, akinek a szoba is lányos lett.. Aztán szülés után pedig fiú lett.. 😳 És nem régen 5 éve kb

2018. márc. 5. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Nálunk 33 hetes uh-n vált egyértelművé. Ugyanis mi is láttuk a kis heréit a fiunknak. Márpedig olyan a lányoknak nincs.:)

De tutira biztosra valóban akkor, ha megszületik.

Szóval azt mondd a párodnak, amit az orvos mondott, tehát úgy látta, hogy fiú, de azért ez még nem biztos.

2018. márc. 5. 18:16
 15/18 anonim ***** válasza:
A 12. heti sima 2D Uh-n azt montda a doki, hogy fiú. Kérdeztem, hogy ez mennyire biztos? Azt mondta 5 % az esélye, hogy mégis lány, de ne reménykedjek. Kisfiam lett. :) A gyakorlott orvos már ekkor látja. Persze, ha a baba is együttműködik.
2018. márc. 5. 22:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Sógornőm azért kapott egy rahedli lányos ruhát, mert a szülésnél a azobatársnője felajánlotta, hogy átadná, ugyanis 8 hónapig fixre mondták nekik a kislányt, erre 3 hét alatt kellett beszerezniük a fiú ruhákat....
2018. márc. 6. 09:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekünk 17 hetesen a 4d ultrahangon 100% kisfiút mtak. Lefényképezték a kukit is :D

Aztán 18 hetes sima uhn pedig azt mták h valószínű kislány :')

szal mi még várunk hátha a 32 hetesen mutatja magát :)

27+4 hkm

Boldog babavárást :)

2018. márc. 6. 15:11
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzá szólást :) azóta megjártuk a 20 hetes UH-t is és 100% hogy kisfiú :) ma vagyunk 25 hetesek hamarosan megyünk a férjemmel babamozira ahol megcsodálhatjuk együtt is :)
2018. máj. 30. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!