Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire pontos az orvos...

Mennyire pontos az orvos által meghatározott szülési időpont?

Figyelt kérdés
Sok mindenkitől hallottam már, hogy az orvos a lehető legkésőbbi időpontot adja meg a szülés dátumának, amikor már meg kell indítani a szülést, így a kiírás előtt sokan már 2-3 héttel hamarabb világra hozzák a babájukat.
2010. jún. 8. 22:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
13.-ra voltam kiírva 21.-én született a lányom. Azt mondta a doki utólag, hogy valószínű később fogant, mert a túlhordás egyetlen jele sem volt rajt látható. Pedig a 37 héten azt mondták, hogy ez a baba bizony előbb fogant, mert már teljesen érett és bármikor jöhet. Na ennyit erről. Nekem fogalmam sincs mikor fogant, mert épp akkor elég szaladgálós időszakban voltunk, jöttünk mentünk, házat vettünk, ügyeket intéztünk és mikor kiderült, hogy terhes vagyok, sem emlékeztem rá, hogy mikor voltunk együtt abban a hónapban.
2010. jún. 9. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!