Mennyire pontos az orvos által meghatározott szülési időpont?
Figyelt kérdés
Sok mindenkitől hallottam már, hogy az orvos a lehető legkésőbbi időpontot adja meg a szülés dátumának, amikor már meg kell indítani a szülést, így a kiírás előtt sokan már 2-3 héttel hamarabb világra hozzák a babájukat.2010. jún. 8. 22:07
1/11 anonim válasza:
Nálunk 01-re írta és 03.án szültem! Majdnem pontos:)
2/11 anonim válasza:
nagyjából pontos. Én kettőt is túlhordtam 1 héttel.
3/11 anonim válasza:
Én 2 héttel hordtam túl a kislányom.
4/11 anonim válasza:
Én 1 nappal szültem csak előbb, mint a kiírt időpont. Illetve ha szigorúan vesszük, akkor csak 8,5 órával született korábban.
5/11 anonim válasza:
Nekem pontosan jött a baba. 2-ára mondta a doki és másodikán meg is lett.
6/11 anonim válasza:
Nekem 2 nappal a kiírt időpont előtt született a kislányom:)
7/11 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy +/- 2 hét, mivel a fogamzás ideje is csak valószínűsíthető a középidőre. De nálam például korrigálták az időpontot, mert a méretei alapján 2 héttel korábban fogant, de ez érdekes, mivel elméletileg akkor jött meg. Kíváncsi leszek, az első babát is túlhordtam 2 héttel, pont~ ebből az apropóból. üdv
8/11 anonim válasza:
Az orvos által meghatározott időpont csak egy becslés.Azért számítják az utolsó menstruációtól, mert az a biztos, nem a fogantatás.Mivel a fogamzás akármikor lehetett, bármi előfordulhat.Én szept. 22-re vagyok kiírva, de szept. 1-től már számítani fogok rá.Egy felmérés szerint a nők kevesebb mint 5 %-a szül a kiírt időpontban.
9/11 anonim válasza:
Szia!
Én 2-ára voltam kiírva,11.-én született a kisfiam.
Akkor nagyon megviselt a túlhordás,lévén július volt,de így viszont apukámmal egy napon jött a világra!:)
Nemsokára két éves lesz!
10/11 ltimea válasza:
nekem mindkét terhességemnél a kiirt napon kerültem a korházba, de minkettő ugymond egy napot késett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!