Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hirtelen kitörő óriási pániktó...

Hirtelen kitörő óriási pániktól ugye nem lesz baja a babámnak? Borzasztó "pánikrohamot" kaptam.

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja bejutott egy egér a házunkba, azóta sem tudjuk elkapni. (160nm,millió helyre bújhat) Sokszor hallottuk és láttuk is már a hálószobánkban. Ma 3/4 5-kor viszont arra ébredtem, hogy rajtam volt... Alapjáraton nem félek a rágcsálóktól, de ez borzalmasan irtóztatós volt, nagyon durván bepánikoltam. Kb 10 percig csak sírva üvöltöttem, megszólalni se tudtam, a férjem is majd` szívrohamot kapott. Szerencse, hogy a gyerekek pont mamánál aludtak... ugye ettől nem lehet baja a picinek?? Még mindig sokk-ban vagyok, már egy órája.
2018. febr. 25. 05:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Te jó isten... ne aggódj, majd a gyerek megfogja őket 😁 ekkora hisztit levágni egy egér miatt. Valószínű nem egy egér hanem már egész kolónia van. Nagyon ellene voltunk a mérgezésnek, de másképp nem nagyon lehet megszabadulni tőlük, ha már elszaporodtak. Volt olyan éjjelünk, hogy tíznél többször jelzett fogást az egércsapda. Ott adtuk fel azt, hogy humán (élve elfogó) csapdát használjunk. Az agyoncsapós sem az igazi, mert kifolyhatnak a belei és spriccelhet a vér is. Ez legalább nem nálunk történt. A pánik és sokkhatásról annyit, hogy anno 20 hetes terhes voltam, mikor a fiam apja a kezeim közt halt meg, a gyereknek az égvilágon semmi baja nem lett. Ne haragudj de még mindig nevetek a 10 percig sírva üvöltésen egy egér miatt 😂😁😃😄😆😀
2018. febr. 25. 11:17
 12/21 A kérdező kommentje:

Utólag már nekem is vicces,de akkor nagyon megijedtem. Abban a pillanatban nagyon nem volt vicces, mert a pizsimbe volt benne, tök ijesztő volt.

Nagyon sajnálom a párod/férjed! :(

2018. febr. 25. 11:22
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Nem értem miért kell kritizálni a kérdezőt azért, mert megijedt attól hogy rajta volt egy egér. Ki ne ijedne meg hirtelen?

Nekünk is volt tavaly őszön a szobába, (valószínűleg szellőztetéskor szökött be az ablakon) és mi szó szerint agyoncsaptuk. Az egér sajnos nagyon kis szemét ilyen téren, nehéz megfogni. Nekünk se a csapdába, se a ragasztóba nem ment bele. Szintén tavaly őszön mikor édesanyámnál voltam, neki meg a konyhába volt. Ő meg ült az asztalnál, és rálépett (szerencsére papucsban) és ő is nagyon megijedt. Persze mivel eleve beszédült hogy rálépett, azt is agyoncsaptuk. Csak hát ugye agyonütni sem egyszerű, max akkor ha bevan kábulva, mert különben nagyon gyors és mivel kicsi, bárhova gond nélkül elbújik.

Macskán kívül a vadászgörény ami nagyon profin megfogja, de gondolom nem szeretnétek venni?! Úgyhogy marad az egérfogó, vagy ha látjátok csapjátok agyon - ha tudjátok.

2018. febr. 25. 11:23
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Nekünk egyszer a konyhában volt, hoztunk egy macskát, szó szerint kölcsönkaptuk (panelba én nem akartam macskát tartani) összzàrtuk őket, egy óra múlva màr a macska szàjàban làttam viszont...
2018. febr. 25. 11:29
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a macskam helyett a labyom kapta el az egeret. 😂😂😂semmi nem hatitta Meg higy bele menjen a csapdaba. Aztán a lanyom Meg fogta És kihajitotta a szántó foldre. Ezek már okosabb allatok. Nem mennek a csapdába
2018. febr. 25. 11:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
És finom.csali van minden ragacs közepén? Illatos sajt, dió, füstölt szalonna? Mert anélkül nem megy bele az egér sem.
2018. febr. 25. 12:20
 17/21 A kérdező kommentje:
Dió, füstölt szalonna, alma, kukorica. Ezeket próbáltuk. Egyik sem érdekli...
2018. febr. 25. 13:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én profi irtót hívtam, két óra alatt elkapta (mindkettőt, ahogy kiderült végül). Az egér okos állat, a házi ingyombingyomok nem hatnak rá.
2018. febr. 25. 13:44
 19/21 anonim ***** válasza:
63%
Lehet inkább neked kéne a mamánál aludni :D
2018. febr. 25. 16:00
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Ket honapja ott van es meg nem vettel rendes egerfogot ?

Vagy egyszeruen kerj kolcson egy macskat valakitol. Egy pillanat alatt megfogja.

2018. febr. 25. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!