Írnátok jó magán nődokit a XIX. , XVIII. kerületben, akinél egy vizsgálat ára 12. 000 Ft alatt van? Most csak egy hüvelyi u. h. -ot szeretnék, meg pár szó konzultációt.
Kicsit off leszek bocsi:
Örs vezér tér környéke?
Az első vizsgálat 10ezer, ha terhes vagy a terhesgondozás 8ezer, havi 1x "kell" menni.
Nagyon korrekt, fiatal, de nem nagyon, jópofa, de ha kell komoly, figyelmes, szán rád időt, és sok csajszival beszéltem, csak jókat hallok róla, Én terhes vagyok, és hozzá járok. A rendelő is nagyon tuti, kultúrált, és jól felszerelt.
Dr. Toldi László , ha beütöd a google-be kidobja a honlapját.
Jó egészséget!
Köszi.
Azt hiszem oda nem érek oda emberi időben a melóhelyről.
Mivel XVIII.ban lakom, XIX.-ben dolgozom,(szinte a szomszédban) és a munkaidőben nem kultiválják az orvosozást, muszály a környéken. De azért köszi
Szió!
Előző vagyok.
Ez a doki péntekenként rendel, és volt, hogy este 20h-ra mentem hozzá én is, mikor dolgoztam még...
Mert amúgy a XIX-től nincs messze szerintem...:-)
Szia
Szióka
Én a XIX.ben lakom és a XVIII.ba járok nőgyógyászhoz.Én stk-s rendelésre járok Dr.Séra Péterhez aki benne van magyarország 3 legjobb nődokiai között.Neki van magán rendelése is,de az sztk-s rendeléssel is nagyon meg vagyok elégedve.Sajna az árait nem tudom fent említett okokból kifojólag de adok címet és telefonszámot egy kérdést megér:Intézmény: Nőgyógyászati magánrendelés
Cím: 1184 Budapest, XVIII. kerület Kubinyi Imre u. 6.
Telefon: 1/292-3537
Remélem nem változott meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!