VeDi84 kérdése:
Meddig húzhatom még? 39+5 hkm
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A mai vizsgálaton 1111 volt a méhszáj értékem. Az orvos szerint bármikor megindulhat a szülés.
Akinek volt hasonló értéke, meddig kellett még várni a babára?
2018. febr. 22. 13:02
1/9 anonim válasza:
Nekem ezt mondták a 30-ik héttöl, már nyílt a méhszáj, állandó összehúzodások voltak...
Majd a 42-ik héten szültem.
Nem akarlak elkeseríteni, de az esély, hogy még ma megszülsz vagy 1 hét múlva ugyan annyi...
2/9 anonim válasza:
:) én nekem is hasonlóan nyílt már korán. Tulhordtam. 40het 3napra indult magától.
3/9 anonim válasza:
Nekem is ennyi volt kerek 40. héten. Végül 4 nappal később úgy kellett megindítani a szülést.
4/9 anonim válasza:
Mivel mindjárt betöltöd a 40 hetet, bármikor megindulhat a szülés, msz érték ide vagy oda. Én mindkét szülésem előtti napon teljesen zárt voltam.
5/9 anonim válasza:
Bármikor szülhetsz már. Könnyű, gyors szülést kívánok! Annyit hozzátennék, hogy én meg egyáltalán nem nyíltam egyik gyerekkel sem, mégis korán jöttek. Aznap mikor elkezdtem nyílni, meg is születtek. Tehát ez tök változó!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. febr. 22. 17:52
7/9 A kérdező kommentje:
39+6 napra ma megszületett a Kisfiam. 😍
2018. febr. 23. 22:00
8/9 anonim válasza:
:) gratulálok!
Jó egészséget nektek! (asszem a 2.vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!