Ezek lehetnek terhességi tünetek?
Sziasztok.
Nemtudom lehet-e köze ennek terhességnek..de furcsa dolgokat vettem észre magamon.
Már napok óta (ovuláció után pár nappal) mellfeszülést,nagyobbodást,mellfájdalmat érzek. De nem kicsit.
Ma enyhe hasmenésem volt.
Aluszékony vagyok.
Kb ennyi.
5 nap múlva kell megjönnie.
Aki volt hasonló helyzetben annak végül terhesség lett?
Tesztelni mikor érdemes és melyik teszttel? Köszi ha válaszoltok
1. Szexeltél védekezés nélkül??? Mikor?
2. Lehetnek terhességi tünetek is, de egyáltalán nem biztos, hogy az.
3. Ha 5 nap múlva kellene megjönnie, akkor ez nagyon korai lenne a tünetekhez.
Igen.
Majdnem Minden 2.nap
Mivel babát szeretnénk.
Tudom hogy korai
De hallottam olyat hogy a mellfájdalom az ovulációtól volt valakinél és terhes volt.
Lassan másfél éve várunk a babára
Figyelem azóta a testem minden kis apró jelzését
Ez még sohasem volt.
Voltak "téves tüneteim" de ez soha nem volt benne
Nekem egyedul a melleim fajtak sokkal jobban mint altalaba menstruacio elott es bekemenyedtek. Mas terhessegi tunetem nem volt, azok csak kesobb jellentkeztek.
Tesztelni a kimaradt menstruacio elso napja utan teszteltem, clearblue digitalis teszt ezen azt irta hogy mar 5 nappal a menstruacio elott kimutatja a terheseget. De en ennek ellenere vartam vele.
Ha gondolod csinald meg, de azt tanacsolom, hogy reggeli elso vizeletbol tesztelj atol fuggetlenul hogy a nap barmelyik szakaban meglehet csinalni.
Sok sikert!
Ma ezek mellé társult a hányinger is...
Ez viszont tenyleg korai lenne..nem?
Az a baj minél jobban figyeled a tested Anna inkább be fog csapni! Hidd el ez tapasztalat. A legtöbbször valaki figyeli és Jajj hat persze h az amikor írja de amúgy bármikor máskor is volt mar neki olyan. A hányinger csak akkor lehetne ilyen korán ha mar a hónap elején megfogant volna a baba de akkor mar leugrik kb a két csík.
Mellesleg nem lehetetlen mert én szoptatás mellett lettem terhes újra most és onnan tudtam h a szoptatás egyik este nagyon fájdalmasan vált. 5-6 nappal meg a menzesz előtt voltam de teszteltem és nagyon gyorsan jött a két csík. Sima 25s xepil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!