A terhességem 5-6 hetében tartok! Tegnap érzékeny volt a mellem, ma kevésbé! Nagy baj?
Örülj neki!Nekem az első háromhónapban annyira fájt hogy előfordult hogy nem tudtam melltartót felvenni.Mindenkinél más,ez biztos nem azt jelzi hogy baj van.
Szép babavárást 19hkm
Semmi baj nincsnen. En is igy voltam,par napig ereztem,aztan par napig nem. Ez nem jelent semmit.
gratula a pocaklakohoz
10+4hkm :)
Én 7 hetes vagyok, én is folyton parázok.
Nekem ez a 2. terhesség, a lányommal ilyenkor már fel kelni sem tudtam a rosszulléttől és hasra feküdni sem, annyira fájt a cicim. Most meg éppen hogy fáj egy kicsit, azt is csak akkor érzem, ha leveszem a melltartót, hányingerem meg hol van hol nincs, de inkább hol nincs. :)) Tegnap pl elég szarul voltam, ma meg semmi bajom. Én is jövő héten megyek dokihoz, remélem minden oké lesz, addig én is körmöt rágok! :))
Mindenkinek szép babavárást!
Szia! Eloszor is gratulalok! :)
Ne aggodj, ez nem baj! Nekem is ugy volt, hogy egyik nap alig tudtam megtorolkozni furdes utan, hasra fekudni meg plane nem, aztan masnap csak alig ereztem, aztan megint visszajott, aztan megint enyhult. Ez ilyen valtozo dolog! :) Minden jot kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!