Terhesen erősebbnek kéne lennie a körmeimnek, vagy most a körmösömmel van a baj?
Évek óta járok körmöshöz, végeztem nehéz fizikai munkát is, es sosem volt probléma a körmeimmel. Most nem is dolgozok már...
Mióta babát várok már harmadszor fogja újraépíteni ugyanazt a három körmömet, csak úgy maguktól letörnek, semmi hatás nem éri őket. És mindez egy héttel körmös után, utána 3 hétig úgy járkaljon az ember... Én úgy tudtam, hogy állapotosan a sok vitamin miatt még erősebbek a körmök...
Az összes szép volt,már a sajátom az egész...erre most nem tudom, hogy velem van a baj, vagy a körmöst cseréljem le. Mivel szülésnél és utana sem lehet körmöm, így erre a pár hónapra nem szerettem volna már váltani, de picit idegesít a dolog, mert igénytelenül néz ki hogy 10ből 4 ujjamon rövid a köröm egy hét után, a többinél hosszú.
Kérem a megkövezős kismamák, akiknek nincs körmük inkabb ne írjanak véleményt. Én mindenről lemondtam, nem festem a hajam sem pedig szőke voltam. Nem szolizok mar, nem dohányzom. Ennyi problémám és ennyi igényességem, hogy a hetedik hónapig legyen körmöm, szerintem megengedhetem magamnak.
Szóval az érdekelne, hogy a körmösöm csinálja rosszul, vagy fogható a terhességre, hogy nem bírják a körmeim 1 hétig sem? Nem szeretnék ott hagyni neki ilyen munkáert havi 4ezer forintot, ha tényleg ő tehet róla.
Köszönöm a választ.
13 hetes km
Nekem semmi problémàm nem volt, mondjuk kb. a 12. hétig volt műkörmöm, onnantól géllakk. De nem tört a körmöm meg semmi gond azóta sem.
35 hkm
Szia.
Nekem sem műköröm, se müszempilla nem maradt meg, sőtt volt,hogy a hajam a hajfestéket is ledobta terhesen. Igaz nem havonta festettem csak 2-3havonta, hogy azért ne ugy nézzek ki mint egy budikefe mert rövidebb fazonú,de sajnos volt, hogy ez se jött be 😔
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!