Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zavart a magzat mozgása...

Zavart a magzat mozgása terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Ki hogy élte meg ? Zavart vagy szeretted ?
2018. febr. 19. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Imádtam minden egyes mozdulatát. Még csak 2 hónapos a lányom, de alig várom, hogy újra terhes legyek. :)
2018. febr. 19. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon féltem tőle, hogy rosszul fog érinteni. Végül az egyetlen dolog volt a terhességem alatt amit imádtam.
2018. febr. 19. 21:04
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Sosem zavart. Haromszor szultem.
2018. febr. 19. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
Én se azt írnám h zavaró hanem tud kellemetlen lenni! Nekem nagyon ficankolo babam volt! Sajna ha este 10-11kor elkezdett másfél 2 órán keresztul tuti nem alhattam... napközben is időnként olyanokat rúgott h a szemem kikerekedett vagy munka közben felpatttantam és rohantam mosdóba m úgy ráállt a holyagra h úgy éreztem mintha egy brutális felfazas lenne és mindjárt bepisilek de egy maréknyi követ is ki kene tolno m.... Vannak ilyenek is, de vannak nagyon aranyos mozgások is. Ezeket ha nagyon faj nem tudod kedvesen felfogni akkor főleg ha hulla fáradt vagy, de amúgy visszaemlékezni jó rajuk:)
2018. febr. 20. 08:14
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

Engem zavar.

Néha már kellemetlen is, meg alapból is zavaró. Főleg, hogy most ez a 2. baba rettentő aktív.

2018. febr. 20. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!