Hogyan gyorsíthatnám fel a magzat növekedését?
Azt a babát meg is kell tudni szülni ám :)
Nem baj, ha nem óriásbébi.
Nem hinném, hogy az étrended igazán befolyásolná. Én terhességi cukros voltam diétáztam mindkét gyereknél és az egyik nagyobb súllyal született, a másik egy héttel később született és mégis kisebb súlyú volt.
A lényeg, hogy a köldökzsinór áramlás jó legyen, a méhlepény ne legynen nagyon meszes, magzatvíz mennyisége jó legyen, szóval a baba jó körülmények között legyen, ezeket nem nagyon tudod befolyásolni, illetve a pihenés, nem idegeskedés csak jót tehet, meg persze ha nem fogyózól.
Amúgy ezek a mérések csak becslések, nem pontos adatok. Lehet valamelyik testrészét picit másképp mérik mert nem úgy fekszik ahogy jól mérhető lenne és máris nem annyi a súlya.
Nekem a második gyereknél volt hogy azt mondták, hogy pici lesz, aggódtam én is, de végül éppencsak nem érte el a 3kg.
Nem egyformák a babák, van aki hosszabb, van aki ducibb.
Én örültem, hogy 48 cm, és 2700 gramm volta fiam születési mérete. Pedig csak 3 nappal a kiírt dátum előtt jött.
Pont jó volt így. Itt kint megnőtt. Most már 4,5 éves, 23 kg, és 120 cm. Szóval nem maradt kicsi. Én meg pikkpakk regenerálódtam szülés után.
Amíg az orvos nem mondja, hogy baj van, addig nincs gond. Ne kezdj egyéni akcióba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!