Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoláriumozás 36 hetes terhese...

Szoláriumozás 36 hetes terhesen? Ártalmas lehet a babára nézve?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 09:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
11:14-es köszi, hogy te értetted
2010. jún. 9. 05:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Mikor én voltam szülés felkészítő tanfolyamon,akkor ott elmondták,hogy nem tilos...! De persze nem fél óráig feküdjön be a kismama,hanem mondjuk egy olyan 6-ot...Szóval kis időre belehet feküdni.!

Bár én is nagyon fehérbőrű vagyok,és a terhességem legelején elmentem egyszer,de aztán nem mentem többszőr,pedíg világít a bőröm,olyan fehér...:)

Amúgy azóta sem voltam,pedíg a kislnyom már 10.5 hónapos,de valahogy nem bírnám itthagyni..Nem készültem még fel rá...:)

Itt írták egy páran,hogy a melegtől vérbőséget,meg mindent elő lehet idézni. Ez persze igaz is,meg az is,hogy ne fürödjünk ilyenkor nagy kád meleg vízben...Na hát ha már itt tartunk...,én azt azért nem hagytam ki...

Mondjuk sokat fájt a lábam,mert majd a 37. hétig dolgoztam napi 10-12 órát,állva,cipelve,szóval fizikai munkát...,és hát elég jó volt ilyenkor a kádban ejtőzni..! :)

Nem hiszem hogy a kádnak köszönhetően,de a 38. héten szültem meg a kislányomat.

Na jól összehordtam mindenfélét...:)

Bocsi...! :)

2010. jún. 15. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!