Mennyi pénzt szokás adni a fogadott szülésznőnek? Az orvosnak aki éppen akkor odajön, de nem fogadtam meg előtte illik azért vmit adni ugye?
Figyelt kérdés
mi nem fogadtunk orvost, azt ajánloták h inkább fogadjunk szülésznőt,mert ő van ott végig mellettem, az orvos csak akkor ha tényleg történik valami.2008. okt. 27. 19:19
11/11 anonim válasza:
Éppen emiatt írtam ilyen összehasonlítást. Ha a tankolásos apróságért adok, akkor a legszebb eseményért az életemben, amin a gyermekem élete és egészsége múlik, miért ne adnék?
Kár, hogy nem értetted.
Az ügyeletessel pedig senki nem beszéli meg előre, hogy kapni fog pénzt. Ott csak reménykedik az ember, hogy normálisat "fog ki". Én ezért választottam volna a harmadiknál csak szülésznőt, hogy közvetítse az igényeim.
De már mindegy, múlt héten 9 hetesen elvesztettük a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!