Szerintetek az orvos máshogy viselkedik?
Szerintem nem lehet általánosítani. Ahogy úgy általában a társadalom minden rétegében, úgy az egészségügyi alkalmazottak között is vannak bunkók, meg olyanok is, akik tudnak kulturáltan viselkedni.
Pl. engem fiatalabbnak néztek, de ez csak a védőnőnél volt gond - ő az elején tényleg bunkó volt, aztán gyorsan pálfordulatot vett:) Máshol nem tapasztaltam ilyet.
22 évesen jártam terhesgondozásra, amíg nem töltötrm be a 12.hetet, addig mindig megkérdezték az orvosok hogy biztosan megtartom? Lenézést, bunkóságot nem tapasztaltam.
Szüléskor egy bunkó megjegyzést kaptam, de nem tudhatom hogy ez a koromnak szólt-e.
Persze, 4es válaszoló vagyok. Szüléskor elég barbár módon repesztett burkot ami nagy fájdalommal járt( szerintem kézzel is tágított) és a nagy fájdalomra úgy reagáltam hogy összehúztam picit a lábaimat. Erre kioktatott bunkón hogy nagyobb fájdalom is fog ennél érni, meg mit akarok én szülni, ha az ujja is fáj, itt ki kell férnie egy 3 kilós gyereknek.
Ezt fellengzős bunkó stílusban.
Sztem nem. Vagyis az en orvosom meg mondta is h milyen jó h fiatalon tudtunk gyereket vállalni,mert eü szempontból nagyon jó pl.
(Nem becsúszott baba, de ezt nem tudta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!