A méh ugyanazon részén lévő mióma és lepény okozott nektek gondot a terhesség során?
Sziasztok!
A 12. heti uh-n vették észre, hogy van egy kb. 2 centis intramurális miómám a méh mellső falán. Tudom, hogy sokan hordtak már ki miómával terhességet, viszont nálam a lepény is a mellső falon van (bár nem érinti a miómát).
Volt valakinél olyan, hogy a lepény és a mióma is a méh ugyanazon részén volt? Milyen volt a terhesség?
Az ultrahangos szerint ne foglalkozzak vele, de azért én aggódom. Dokihoz a jövő héten tudok menni az eredményekkel, persze tud konkrétat mondani, csak érdekel a véleményetek is.
Nem hálistennek,természetes úton szültem, csak most okoz gondot hogy ilyen nagy,és már necces hogy laparoszkóppal ki lehet e venni. A tiédről ezt találtam: "a létrejött terhesség későbbi szakaszában fekvési, tartási vagy beilleszkedési rendellenesség okai lehetnek, szülési akadályt képezhetnek. A méhfal rendellenes vérellátása miatt vetéléssel, koraszüléssel járhatnak."
De az a baj hogy terhesség alatt nem csinálnak semmit vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!