Mi lehet ez a ritmusos, lüktető érzés 33 hetes terhesen a pocakban?
Figyelt kérdés
1 hete érzek napi 1-2 alkalommal ritmusos(szívdobogás szerű) lüktető mozgást a pocakomban!Általában jobb oldalon fent a hasam oldalán vagy köldök tájékon.Mi lehet ez?Nem lehet baj a babával?2018. febr. 15. 16:28
11/17 A kérdező kommentje:
Nem,nem olyan mint a mobil rezgése.Inkább ütemes szìv dobogás szerű.
2018. febr. 16. 09:26
12/17 anonim válasza:
Nekem a doki annó azt mondta, az jó jel, ha csuklik, mert nyeli szépen a vizet és edződik a légzéshez is.
13/17 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál aki azt mondta ez egy akaratlagos mozgás.Csuklani nem tud a baba,hiszen oda bent nem vesz levegőt!
2018. febr. 24. 22:30
14/17 anonim válasza:
Persze... hogyne.. akkor több millió anyuka rosszul tudta eddig... Igen is gyakorolják a légzést és a nyelést, csak még víz mossa át a gyomrukat a tüdejüket stb stb. Bocsi nem neked szól, csak fura orvosod lehet, mert igen is csuklik a baba. Fura elveket vallhat a dokid :S
15/17 anonim válasza:
Ekkora hulyeseget se hallottam még😂😂 sztem válts orvost
16/17 A kérdező kommentje:
Hát ezt mondta mert rá kérdeztem,hogy mi lehet ez a gyakori lüktető sokszor 10 percig is eltartó mozgás.
2018. febr. 25. 10:15
17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen csuklyás volt és lassan 3 éves a kislányom és a mai napig csuklik. 😊
2021. febr. 13. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!