5+4 napos kismamák hogy vagytok? Ki mikor megy dokihoz?
Esetleg tünetek vannak már?
5+5 napos vagyok. :)
Tünetek vannak dögivel. Tisztára PMS tünetek, csak erősebbek. :)
2 éve próbálkoztunk a párommal, és ez volt az első olyan késős hónap, amikor eszembe se jutott, hogy baba lehet. Párom mondta a késés 3. napján, hogy csináljak egy tesztet, mert szerinte van odabent valaki.
Hétfőn megyek uh-ra. :)
2018. febr. 15. 10:25
12/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok
Nagyon sokan összegyültünk úgy látom 😊
Én ma vagyok 5+5 jővő héten 6+5 megyek dokihoz. Tünet az hogy éhes vagyok mégsem kell semmi 😊 meg ez a mindjárt megjon érzés. Magnesolv vettem azt probalom hátha jo lenne. De tegnaptól eluralkodott rajtam a mindentől való félsz ☺ Minden rendben lesz e stb.. kinek hanyadik babája és ki merre lakik?
12-es,mintha csak az én sztorimat írtad volna le :)csak nálunk magamtól csináltam tesztet 1nap késés után :)
2018. febr. 15. 14:00
#4-es vagyok! 2.Baba, az első most 15 hónapos nagylány. Nagyobb korkülönbséget terveztünk, de mióta megvan a kislányunk tudtuk, hogy hamar szeretnénk még egy csodát. Tervbe van még kettő:). Én közben megjártam a dokit és van szívhangja a kis Drágánknak.
2018. febr. 15. 15:35
15/36 A kérdező kommentje:
Kedves #4 es nagyon jo örömhireket olvasni😊 mikor mesz legközelebb?
Március 5-én az orvosomhoz, de Ő nem UH-zik. UH-ra még tudom. Viszont a 12-14 hetes kombinált tesztre ma azonnal bejelentkeztem Dr. Hajdú Krisztinához, nehogy ne legyen hely. Múltkor Nála voltunk, a legprofibb!!
2018. febr. 15. 16:28
#6-os vagyok, első baba lenne, második terhességem, az első sajnos középidős vetéléssel zárult, ìgy nagyon izgulok én is, hogy minden rendben legyen, de sajnos a 12. hét után sem nyugodhatok majd meg, mert az első babámat a 25. héten veszítettem el
2018. febr. 15. 18:08
Nagyon sajnálom utolsó! Kiderült, hogy mi okozta a vetélést? Csak mert akkor most biztosan el lehet kerülni!
2018. febr. 15. 19:55
Sajnos nem 😕😕 16 hetesen kezdtem el vérezni heamatóma miatt, minden előjel nélkül. Aztán végig fekvés, magnézium infúzióba, stb, de semmi nem segített. Beindult a szülés. Ha tudnám az okát talán könnyebb lenne, nem félnék ennyire, pedig már 7 éve történt, mégis mintha tegnap lett volna.
2018. febr. 15. 21:43
20/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok kismamak
Ki hogy van ma?
Nekem ma neha belenyilalt enyhen a petefeszkembe nagyon megilyedtem 😢
Kapcsolódó kérdések: