Van is olyan kismami, aki túlsúlyos volt, mégsem volt terhességi diabétesze?
Én 174cm vagyok és 99 kg.
Ir vagyok elég erősen így már teherbeesés előtt fogytam 18 kg-ot. Én tartom a diétám és végig fogom is. Most vagy 7 hetes. Az elmúlt három hétben 3 kg fogytam még.
Sajnos vérzés miatt többször és több orvosnál voltam már, de még senki nem szólt a súlyom miatt.
Most épp alacsony vérnyomással, szédüléssel küzdök.
Tényleg ne egyél össze vissza, jó lenne ha a végére max 10 kg híznál. De egyébként nem hiszem, hogy lenne probléma.
Sógornőm. 2x akkora mint én, mégis nekem lett magas cukrom, magas vérnyomásom, vizesedtem mint a fene...
Kemény diétával is hiztam, annyira felborult a hormonháztartásom, ő meg szinte eszre se vette hogy terhes, annyira semmi nem volt... nem feltétlenül alakul ki a túlsúly esetén ilyesmi, es a vékonyaknal is ugyanúgy előfordulhat. A túlsúly hajlamosít ez teny, de nem szabályszerű
163cm 95kg voltam terhesség elején. IR-em van, de nem lett terhességi cukrom :) 108 kiló lett a vége és a baba is teljesen egészséges. Fél éves és még beteg sem volt, se egy megfázás se semmi kopp kopp :D Azért bízom benne sikerül fogyni, addig nem szeretnénk kistesót. Sajnos a pajzsmirigyem is vacak így nem megy könnyen a fogyás sem.
De a lényeg, túlsúly mellett is lehet egészséges terhesség és sokan akiknek nincs gondjuk a súlyukkal sőt vékony testalkatúak azok lesznek terhességi cukrosak. Szóval itt nem a túlsúly a fő ok.
Ilyen fajta - kövérek kifogása.
Amúgy nem terhesen kell a kajázást visszafogni.
Kezd el rendesen étkezni. Olyan nincs, hogy ilyen alkat es nem túlsúlyos vagy hanem elhízott.
Én túlsúllyal kezdte a terhességet, de diétáztam és így nem lett baj.
Első terhességemmel 7.2 lett így diétaznom kellett (160grammos )
Második terhességemmel 6.8 és 6.5 lett így jó volt mind a két terhelés
Harmadik terhességemmel az első terhelés 5.5 lett a másodikra holnap megyek.
170cm 86 kg vagyok
Első gyerekkel 3 kilót híztam
Másodikkal 6ot
Elsőnél 165/79 estem teherbe, normál cukrom volt. (1 orvos a végén ránézésre azt mondta, szerinte cukros vagyok, diétázzak, betartottam, de nem voltam cukros. 90 kilóval mentem szülni.)
Másodikkal kisebb túlsúlyom volt, 70-ről indult, 83 lett a vége, normál érték alsó határán voltam.
Most ismét, hasonló súllyal (14 hét, 70 kg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!