Akinek későn (26. hét) derült ki súlyosabb terhességi diabétesze, egészségesen született a babája? Születhetett természetes úton?
Köszönöm a választ! Az az igazság, hogy mivel van rá hajlam a családban, eddig is nézegettem a cukromat, de nem diétáztam, sőt, nagyon jóízűen ettem mindig, nem teljesen ész nélkül, de nem is egészségesen (ettem fehér kenyeret, néha péksütit, egy-egy pudingot, kis csokit, chips-et, szóval mindent, amit szeretek:( Ha mértem kiugró értéket, többé nem ettem abból az ételből vagy csak sokkal kevesebbet, de minden étkezés után nem is mértem természetesen, így fogalmam sincs, hányszor lehetett magasabb értékem.
Az éhgyomrim egyébként 5,1; a terheléses érték 7,9 lett:(
Arról tudtok esetleg valamit, hogy ha a 30. hét körül esedékes UH-n megnéznek, látszana-e, ha valami gond lenne a méhlepénnyel vagy a babával (terhességi diabétesz szövődményeire gondolok, mint pl. oxigénhiány miatti agyi fejlődési rendellenesség, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!