Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhesség, tünetnélkül...

5 hetes terhesség, tünetnélkül, folyással. Ez normális?

Figyelt kérdés

Első baba lenne, 2 sikertelen év után végre pozi teszt, viszont semmit nem érzrek ,talán egy pici mell érzékenységet és folyás van.. Ez normális? Tegnap óta szedek progit is.

A folsav és magnézium mellett mit érdemes szednem?

Köszönöm a válaszokat!!

2018. febr. 13. 09:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem 41 hét alatt nen volt egy szem tünetem sem. 😊 Nyugi!
2018. febr. 13. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is 5 hetes vagyok, nekem a sűrű vizelési ingeren kívül nincs semmi tünetem. Én e és d vitamint szedek azokon kívül,amit te is említettél + myo-inositol IR miatt
2018. febr. 13. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Én 7 hetes vagyok és kb egy hete fáradt, de más tünetem nincs.

Ilyenkor még nem is kell semmit érezned, örülj a problémamentességnek! :)

2018. febr. 13. 12:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) azt hiszem elkiabáltam a dolgokat... rosszul vagyok.. :D fáj a fejem ,szédülök és tök gyengének érzem magam ..:)
2018. febr. 14. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Milyen a folyásod? Babát szeretnénk, 4 nap a nemvárt és sűrű fehér a váladékom. Ez jelentheti hogy sikerült?

Nektek már gratu akiknek sikerült! 🙂

2018. febr. 14. 14:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Folyásra sajnos nem adnék :( mi 2sikertelen évet tudunk magunk mögött és minde féle folyást produkáltam.. a nemvárt napján vagy 1nap késésnél tesztelj. Szurkolok :)
2018. febr. 15. 05:04
 7/8 anonim ***** válasza:

De kedves vagy, köszönöm 🙂

Egyik percben mindenre ráfogom hogy ez azért lehet mert baba van, a másikban meg megmagyarázom hogy miért nem...

Hogy érzed magad egyébként? Szép napot 🌤

2018. febr. 15. 10:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Furán érzem magam :) nem merem magam még beleélni és nagyon nagyon várom már az uh-t. (Majd 28án megyek 7hetesen) :) viszont éjjel folyton felkelek és nagyon fáj a cicim.. :)ez a meg akar jönni érzés még megvan és talán étvágytalanság..

Neked van valami változás,kedves utolsó? :)

2018. febr. 16. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!