6 es fel hetes vagyok meg csak, de no az "uszogumim". Legalabb is en ugy latom, hogy egyre nagyobb. Ez a terhessegtol lenne? Mit csinaljak vele?
Figyelt kérdés
Eddig is volt egy picike, de mintha most sokkal nagyobb lenne. Pedig nem hiszem, hogy tobbet ennek, szerintem mindent ugyan ugy csinalok mint elotte. Annyi, hogy nem cigizek es iszok alkoholt illetve kevesebbet kavezok. De ugyan annyit jarok wc-re, mint elotte, minden ugyan ugy zajlik.
Nem a hasam no, csak az "uszogumim".
2008. okt. 27. 15:50
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak a puffadástól látod így,ami ilyenkor természetes,most a babád kb. 4 mm,szóval miatta még nem nőhet a pocid.
2/2 anonim válasza:
Raktároz a szervezeted. Lesz még máshol is hájacska, például a combokon, ha akarod, ha nem :(
Pici terhes vagy még, így az aktív sportokat kerüld el mindenképpen! Sétálj sokat! Aztán a 11-12.héttől lehet már tornázni! Én rékázok rendszeresen, és tök jó szerintem!
34heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!