Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek így terhes?

Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés
A barátommal tegnap vesztettem el.Csak a szűzhártyát szakította át,abba hagyta mert fájt és sírtam.Nem véreztem. DE a legrosszabb,hogy nem védekeztünk. De csak annyi volt hogy átszakitotta.Lehetek így terhes? (nem tudom volt e előváladék)

2018. febr. 11. 05:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
84%

Persze kidobnak az utcára terhesen :'D

Anyádék is jó ostobák, meg te is, hogy elhiszed.

Szüleid eleve kötelesek fizetni az iskolád, etetni, lakhatást biztosítani nagykorúságodig. Persze majd kib..sznak az utcára terhesen. Idióta emberek vannak komolyan.

2018. febr. 12. 14:31
 22/29 anonim ***** válasza:
94%

Biztos, hogy nem vagy terhes.

A védekezés fontos, azonban minden ember más...

Én az egyik több éves kapcsolatomban mindig megszakítással védekeztem és sosem estem teherbe. Mostani párommal azonban első próbálkozás után, hogy nem védekeztünk, egyből. 😍😊

Szóval én úgy gondolom kevés az esélye megszakítás mellett teherbe esni, ha időben kiveszi valaki...

De ezzel nem buzdítani akarlak, hogy tenis így csináld. Viszont én is évekig szedtem fogamzásgátlót és szerintem az se tesz jót a szerveztnek, és a gumi sem nyújt 100%ot, bármikor kiszakadhat és szerintem úgy nem igazi a szex se. Nyugodtan le lehet pontozni...én így gondolom :) De amíg nem akarsz gyereket addig valamit tenned kell ellene, vagy ezt vagy azt...

Vagy nem szexelsz, nem maradsz le semmiről még, de nem kell apácának sem lenni, egyszerűen védekezni akkor...

Egy boldog kismama :)

2018. febr. 18. 10:04
 23/29 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet, negatív lett. 2 héttel az aktus után.
2018. febr. 24. 07:20
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

nyugodj meg, biztos, hogy nem vagy terhes.

Eleve ha másnap megjött, akkor nem voltál termékeny időszakban. A ciklus közepén (két menstruáció között középidőben) a legkönnyebb teherbe esni. Ettől függetlenül legközelebb legyetek óvatosak és védekezzetek, egy csomó idegbajtól megkíméled magad.

25N

2018. febr. 24. 12:34
 25/29 A kérdező kommentje:
Két napja késik..
2018. márc. 7. 21:55
 26/29 anonim ***** válasza:
Csinalj meg egy tesztet. Talan tul koran csinaltad meg. Vagy csak az idegesseg miatt kesik. De most mar tutira kimutatja! Ha most is negativ, akkor biztos nincs baba. (Hacsak nem voltatok azota egyutt, de gondolom, nem.)
2018. márc. 9. 15:24
 27/29 A kérdező kommentje:
Megjott
2018. márc. 12. 22:37
 28/29 anonim ***** válasza:
Szupiii! Hat kemeny lecket kaptal...
2018. márc. 13. 21:46
 29/29 A kérdező kommentje:
Eléggé😅
2018. márc. 16. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!