Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek így terhes?

Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés
A barátommal tegnap vesztettem el.Csak a szűzhártyát szakította át,abba hagyta mert fájt és sírtam.Nem véreztem. DE a legrosszabb,hogy nem védekeztünk. De csak annyi volt hogy átszakitotta.Lehetek így terhes? (nem tudom volt e előváladék)

2018. febr. 11. 05:02
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Roma, nem roma ugyanúgy ember aki hibázott. Mond hogy te sosem hibaztal életedben.Még ha roma is lennék ember lennék.
2018. febr. 11. 12:04
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha tegnap történt, és ma jött meg, akkor szinte 100%, hogy nem estél teherbe.

Máskor viszont egy kicsit se csináljátok óvszer nélkül!

2018. febr. 11. 12:13
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Megnyugtattak.Meg olvastam ha előtte a partnerünk vizelt az előváladék nem tartalmazhat spermiumot.Most megnyugodtam.Tanultam a hibámból és soha többet nem fog megesni többet.De még óvszerrel se szerintem.
2018. febr. 11. 12:23
 14/29 anonim ***** válasza:
83%
eldontotted hogy matol nem szexelsz?😂
2018. febr. 11. 18:07
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem csak én. Legalább is addig amíg nincs meg a megfelelő korom.Meert meg sem vagyok nyugodt és tegnap este héttől mostanáig sírok és azt tervezem hová megyek ha terhes leszek. Szóval még jöhetnének a válaszok
2018. febr. 11. 18:52
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság!

Semmi köze a vizelethez...

Az egyik kutatás szerint 40% esetben volt élő spermium az előváladékban. 30% mobilis volt, tehát képes a megtermékenyítésre.

Még 1 napos ejakuláció utáni időkkel is. Gondolhatod, 1 napig ne vizelne valaki?

Pontosan nem ismerjük még a mechanizmust, de ezek a számok... ha akarod linkelem neked a pubmed-ről, ahol a tanulmányok vannak... talán nem mendemondákból kéne venni az infókat.

Az egy teljesen más kérdés, hogy ez a sperma mennyiség elegendő-e egy terhességhez... kicsi a valószínűsége, de nem zárható ki.

Azt az egyet nem értem, ha felvilágosítottak, miért dugás után jut eszedbe a védekezés? Miért ennyire buták az emberek?

2018. febr. 11. 19:01
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
varj amig elmulik a menzeszed aztan vegyel egy terhessegi tesztet, ha az megnyuktatna.
2018. febr. 11. 19:03
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Remelem, jol latom, hogy levontad a tanulsagot, es felelossegteljesebb leszel ezutan. Es remelem, a baratod is.

Mensi elotti napon ritka a peteeres, bar spontan peteeres is elofordulhat. Peteeres nelkul nincs terheseg. Az elovaladekban keves a himivarsejt, nehezebb a dolguk a spermiumoknak, ha kevesen vannak, kisebb az esely a megtermekenyitesre. Foleg, hogy be sem tette rendesen. Szoval eleve kicsi az esely a peteeresre a te esetedben, szinten kicsi az esely a spermium celbaeresere, igy aztan a terhessegre meg kisebb az esely. DE NEM NULLA.

Szomoru, ha ugy erzed, kitagadnanak a szuleid, ha babat varnal. En sose tennek ilyet a gyerekemmel.

37N

2018. febr. 12. 12:03
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem úgy érzem, hanem mondták. Előre.Hogy kitagadnának és kB utcára tennének.
2018. febr. 12. 12:36
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom :( Remelem, hogy nem kerulsz ilyen helyzetbe, es remelem, hogy ha megis ilyen helyzetbe kerulnel, nem tennek meg. Egy gyereklanyt egy kisbabaval a hasaban?! Aki nem mellesleg a lanyuk az unokajukkal?! Remelem, csak a szajuk jar, ilyet nem szabad megtenni :(
2018. febr. 12. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!