Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezt a terhesvitamint szedem,...

Ezt a terhesvitamint szedem, ti szednetek meg valamit melle?

Figyelt kérdés

Kulfoldon elunk, a nogyogyasz altal ajanlott folio forte terhesvitaminban csak a kovetkezok vannak:

folsav 800 µg

jod 150 µg

D3 vitamin 20 µg

B12 vitamin 9 µg

Olvastam mas terhesvitaminok osszetetelerol, sokkal tobb minden van bennuk. Nem tudom mire velni ezt a kulonbseget. Orulnek, ha megosztanatok a velemenyetek.

2018. febr. 10. 09:47
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzatenni, hogy meg nem vagyok terhes, novemberi missed ab mutet utan most kezdunk ujra probalkozni.
2018. febr. 10. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem elég. Én csak folsavat és d vitamint (később vasat is ) szedtem.. Szerintem ha egészsegesen élsz, akkor nem kell annyi plusz, néha többet árt, mint használ. Bizonyos vitaminok túladagolása magzatkárosító is lehet. Egyél változatosan legyél sokat a szabadban és kész. Később a vérképedben úgyis látszik, ha valami hiány van, majd akkor elég pótolni.
2018. febr. 10. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Először is sajnálom, ami történt!

Másodsorban, amíg nem vagy tutira terhes ezek elegendőek bőven, mivel a folsav az, ami nagyon is fontos szerepet játszik az első hónapbban/időben az idegcsőzáródás miatt. A többi igazából akkor kell/kellhet, ha már előrehaladottabb a terhesség és nem kiegyensúlyozott a táplálkozás és/vagy orvos javasolja. Én dokim eleve javasolja a terhesvitamin szedését, függetlenül a táplálkozástól, de én szörnyen finnyás vagyok... Terhesség alatt még inkább. Amíg nem pozi a teszt, szerintem ez bőven elgendő!

2018. febr. 10. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!