Szerintetek kislány vagy kisfiú?
Figyelt kérdés
Akinek ehhez hasonló képe volt, annak mi lett? Csak mert nálunk csak tippelni tudtak...
2018. febr. 8. 15:08
2/10 anonim válasza:
Ez most valami vicc?
Mekkora méretben töltötted már fel? :D :D :D :D :D
Semmi nem látszik?
4/10 anonim válasza:
A szakember csak tippelni tud? Hát akkor nyilván lesz itt majd egy laikus anyuka, aki megmondja mi lesz...
5/10 anonim válasza:
Szia! Az a helyzwt hogy nekem van vagy 20 uh képem a gyerekünkről... Egyiknél sem kérdéses mi hol van...hol a fej,láb.. Stb.. Amikor a nemét nézték, arról nincs képem, de egyértelműek voltak a combjai, az is, hogy közte min kell megállapítani, hogy pénisz-herezacskó vagy szeméremajak-e..ami azért laikusként nem annyira egyértelmű, ha nem 4d
Viszont rzen nekem még az sem egyértelmű, hogy gyerek van, a válaszokból ítélve a többiek is így vannak vele.
Bocsi, nem tudom ilyen képről, szerintem ezt csak egy szonográfus,és/ vagy nőgyógyász tudja megmondani
6/10 anonim válasza:
ne haragudj,de en azt se latom rajta ( meg a nagyobbik kepen se), hogy egyaltalan hol kene nezni a nunit/ kukit.
7/10 A kérdező kommentje:
Az egér nyíltól feljebb van egy nagy dudor.
2018. febr. 8. 15:44
8/10 anonim válasza:
A DUDORBÓL LEHET MÉG EZ IS MEG AZ IS ..........SZÓVAL VAGY FIÚ VAGY LÁNY.
9/10 anonim válasza:
Attol hogy kitorlod az elozo valaszt attol meg egy vicc... Az egesz kerdes...
10/10 anonim válasza:
Nagyon rossz minőségű képet tettel fel ,de előbb utobb ugy is kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!