Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány kilót hízott terhesség...

Ki hány kilót hízott terhesség alatt? 26 hetes (második terhesség) vagyok s most tartok kb 13kg-nál. Nem eszek sokat! Mit tehetnék, h ne hizzak igy?

Figyelt kérdés

2018. febr. 8. 12:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

10 kilot osszesen, illetve 11-et, mert 1-et fogytam az elso harom honapban. Endometriozis

-dietan voltam.

2018. febr. 8. 12:26
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Elsővel 11-et, az le is ment a szülés utáni 3-4 hétben, majd a másodikkal 18-at. :( Azzal még mindig küzdök.
2018. febr. 8. 12:27
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
Én 10 kilót híztam, de le is ment szülés után. Szerintem genetika is. Ha olyan vagy a fejedre is állhatsz akkor is mennek fel a kilók...
2018. febr. 8. 12:39
 4/18 anonim ***** válasza:

Ha hajlamos vagy a hizasra akk hizni is fogsz. Amugy nincs pajzsmirigy vagy anyagcsere gondod?

Amugyis konnyen hizol?

2018. febr. 8. 12:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 kg-ot híztam, mondjuk tény, hogy elég vékony voltam előtte. Ha nem vagy alapból túlsúlyos, szerintem ne foglalkozz vele, a szervezet tudja, hogy mire van szüksége. Rólam 10 kg ment le kapásból a szülés után, és nagyon jól jött a szoptatás alatt az a pár kg plusz. Mind el is fogyott pár holnap alatt. Fél évvel a szülés után egy kg-val könnyebb voltam, mint előtte.
2018. febr. 8. 12:52
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy mit eszel-iszol, leginkább ne legyen cukros-tejes-lisztes és persze mozogni is kell, ha nem vagy fekvésre ítélve. Nem vizesedsz? Én az elsővel az utolsó hónapban az addigi 15-höz még 15 kilót híztam amiatt, nagyon durva volt (és nem egészséges, kórházban is voltam), de utána kipisiltem :) és szülés után két héttel a 30-ból csak plusz 2 kiló volt rajtam. A másodiknál csak 15 kilót híztam össz, az is elvileg még picit több, mint kéne, mégis soványabb lettem a végén, mint előtte.
2018. febr. 8. 12:54
 7/18 anonim ***** válasza:

Mindkét terhességem alatt dekára pontosan 18 kilót híztam. Sajnos, rajtam is maradt egy adag felesleg. A kisfiam egy éves szülinapján még 3 kiló volt rajtam, pedig nem zabáltam, aktív voltam a babám mellett, de nem volt alkalmam célzottan sportolni. Ez a 3 kiló nagyjából meg is maradt a következő teherbeesésemig (a kisfiam egyéves szülinapja után pár héttel fogant a kislányom). Vele is pont 18 kiló szedtem föl, és maradt is. A terhességek előtti súlyomhoz képest 8 kiló pluszom volt.

Mostanra leadtam, de csak kifejezett sportolással és életmódváltással, azaz nem eszem lisztes, cukros dolgokat. A pékárut teljesen kihagyom.

Ha visszagondolok, tömtem magamba a pékárut, és a szoptatás alatt meg még jobban, mert úgy vettem észre, hogy a szénhidrátlöket után rengeteg tejem volt.

Szerintem ez butaság, de akkor megnyugtatott a tudat, hogy én tartom kézben a tejem mennyiségét.

Szval ne egyél lisztes (pékáru) és cukros dolgokat. Vagy konzultálj dietetikussal, biztosan szívesen összeállít neked egy kismamaétrendet.

2018. febr. 8. 13:11
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Én eleve pluszos vagyok, 82 kg-val kezdtem 3 éve. 12 illetve 9 kg jött fel. Az elsővel vizesedtem, szülés után 3-4 héttel mind lement. A másodikkal még küzdök, 3 hónapos a kicsi, a régi ruhák még nem kényelmesek.
2018. febr. 8. 13:12
 9/18 anonim ***** válasza:

Én első babával elég vékonyan kezdtem, 168 cm 47 kg, 78-cal mentem szülni. Sem cukor, sem vérnyomás, semmi más problémám nem volt. Én egyszerűen terhesség alatt nagyon hízékony vagyok! :/ Nehezen, kemény "munkával" sikerült leadni!

2.baba : 55-tel kezdtem, szintén 78-cal szültem. Itt magától v.ment a súlyom 63-ra. A 3.-at sokról kezdtem, 65 -ről 80-al szültem. Maradt rajtam felesleg sajnos!

2018. febr. 8. 13:30
 10/18 anonim ***** válasza:
Ja,most 69 kg vagyok és 15 hetes. Próbálok odafigyelni!
2018. febr. 8. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!