Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt akinek többszöri barnázás...

Volt akinek többszöri barnázás ellenére megmaradt a baba?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rettegek. Már nemvárt napján erősebb barnázással a kórházban voltam. Már 4x voltam és csak magnéziumot javasoltak meg pihenést.

Most hétfőn már volt szívhang is, minden rendben már jöhettem dolgozni.

Tegnap újra kezdödött a barnázás ma picit erősebb de még mindig elég kevés. Azt mondták csak erős vérzés esetén menjek vissza, ilyen ez ha erős megmarad.

Saját dokim nincs sajnos, most költöztünk ide. Jövő hét keddre van idöpontom a kiszemelt dokihoz addig nincs hely nála.

Annyira aggódom már, miért nem múlik a barnázás.

Akinek volt hasonló végül megmaradt a baba? Remélem vannak sikertörténetek mert nem akarom elengedni ezt a babát.

2018. febr. 8. 09:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem kiirt volna de mondtam hogy köszi de nem. megörülök ha még egyedül is kell lennem. Igazából nem is kiméltem magam, troli, busz, villamos, lépcsőzés, gyaloglás, állva végig.
2018. febr. 11. 20:57
 12/12 anonim válasza:
Nekem az első terhességemnél szinten volt barnázás..amíg nem friss ver addig nincs okod aggodalomra legalábbis az én orvosom ezt ajánlotta. Ne stresszelj minden Oke :)
2018. febr. 12. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!