Van-e olyan köztetek, akinek a terhesség alatt hosszabb barnázás után jól végződött a terhesség és lett baba belőle? PozitÍv történeteket szeretnék.
En barnáztam az elsovel ő elment korán 5+6 hetesen kb felszivodott aztan megjott..
Masodikkal vereztem is barnaztam is a 7.hét közepéig kb aztan elmult. Szigoru ágynyugalom ( az nogyogyaszati nyelven annyit tesz h csak pisilni és kakilni kelj fel) magnezium 4x1 és utrogestan vagy más progeszteron
En itt vagyok, 18 evesen, egeszsegesen. Ha ez eleg pozitiv :)
Sokat volt a terhesseg alatt korhazban anyukam, mert nagyon sokszor elkezdett verezni. Utolso ket honapot vegig bent toltotte, de egeszseges lettem, termeszetes szulessel szulettem. Nem lett semmi baj. :)
Missed abkm és 2 vetélésem is volt már. Ezeknél se barnázás, se vérzés nem volt. Amikor a fiammal voltam terhes, barnáztam a 6-7.héten, pedig én is kaptam progeszteron pótlást. Kórházban is voltam, semmit nem találtak. Egészséges fiam született.
Most ismét terhes vagyok, 7.hétben. Szedek progi pótlást, de pozitív teszt óta többször barnáztam, egyszer véreztem is. A babával minden rendben van. Az orvosom azt mondta, ha nem erős és sötét a barnázás, hanem csak halvány és nem bő folyással jön, azt az is okozhatja, hogy nő a méh és a hajszálerek megpattannak. Bízom benne, hogy nem lesz gond, ne add fel te sem. Kitartás!
Mennyi utrot szedsz?
Én 3*1 et kaptam és nem múlt el a barnázás, az egyik alkalommal olyan sok jött, h bementünk az ügyeletre. Az ottani doki azt mondta, h minden rednben csak emeljem az adagot 3*2 re. Utána szépen el is múlt a barnázásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!