Elkeseredés tetőfokán vagyok.8 hetes terhes vagyok és gyakorlatilag semmi nem marad meg bennem csak a tea. Ha eszek is valamit felszívódik kihányni nem tudok semmit. Tanácsok tippek? Folytatás lent.
Sajnalom, én is nagyon hanyos és rosszullevôs voltam :( Igazán nem segített nekem sem semmi, kicsit jobb lett a hideg kóla lassú kortyolgatásától, neha próbáltam citromlevet - az vagy tök jó vllt, vagy még rosszabb lett tőle. A dokim azt mondta, nyugodtan szedjek sima b6 vitamint, hármasával! Na az segített abban, hogy legalább némi kaja bent maradjon. Bár azt mondjak, placebo, nekem jo volt :D Próbáltam homeopátiás bogyot is, na az placebónak is rossz...
Ha nagyon sokat hánysz, vagy nagyon nem tudsz enni, gyenge vagy, stb, érdemes bemenni infuziora.
Kitartás! Tudom nehéz most még elhinni, de elmúlik :)
Olvasd el ezt a cikket, nekem a gyomber segitett.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem segít semmi. Legalábbis nekem. 19 hétig hánytam, az első 15 hétben a nap bármely szakában, aztán csak reggel.
Az első 6 hét hányás alatt fogytam 3 kilót, nem volt erőm. A hideg kóla segített néha. Nekem a terhesvitamin csak rontott a helyzeten, azóta sem szedem.
Kitartás!!! Tudom, nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!