Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A férfiak tényleg nem értik,...

A férfiak tényleg nem értik, mit is jelent a terhesség?

Figyelt kérdés
Vagy csak az én párom nem képes felfogni, mivel jár ez. Vizesek, dagadtak a kezeim, ezért ügyetlenebb vagyok velük, de ő ezt szóvá is teszi. Lassabban mozgok (30+ hetesen), nem tudok úgy sietni, mint előtte. Őt ez is zavarja, miért vagyok ilyen lassú. (Mert ha sportolnék blablabla, biztos nem lennék lassú stb.) Lehet hogy van bennem egy minimális lustaság (amit néha azért megengedhetek magamnak szerintem), de nem lehet mindent erre fogni. Azért csak megviseli az embert, ha x hónap alatt 10 kilóval többet kell cipelnie.

2018. febr. 6. 16:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

2-3naponta megkèrdezed ezt...

Nem, nem minden pasi ekkora tapló, mint a te pasid! Te választottad!

Ha nem tetszik, nyisd ki a szád, mert ez csak rosszabb lesz!

2018. febr. 6. 18:18
 12/20 anonim ***** válasza:
72%
Valami cingár férjed van? Sosem volt rajta pár plusz kiló? :-(
2018. febr. 6. 18:20
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

[link]

Ha a közelben laktok, kipróbálhatja, mit jelent ekkora súlyt cipelni, aztán lehet pattogni neki is több kilóval a derekán.

2018. febr. 6. 19:00
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
A férjed még nem nőtt föl, annyi biztos. De lehet, hogy sose fog! Egyre több ilyen van sajnos manapság szabadlábon. A férfi meg számomra nem itt kezdődik.
2018. febr. 6. 20:44
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

Igen, a hangsúly is fontos. Engem Gömbinek (150 cm vagyok, 45 kg-val kezdtem a terhesseget, hatalmas hasam volt) hívott, de ezt nagyon kedvesen tudta mondani. Nálunk pont fordítva volt amúgy. A plussz 24 kiló ellenére úgy mentem, hogy Ő mindig azért “veszedekett” velem, hogy ne rohanjak már, úgy megyek mint egy tank, nehogy hasra essek, nem a kórházba sietünk:).

Szerintem beszélje Vele, mert igaz most csak “lassú” vagy, de ha megszületik a Babátok sokkal több veszekedési forrás lehet, amit csak egy stabil párkapcsolat visel el.

2018. febr. 7. 06:13
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
Kezet foghatunk kedves kérdező!Az én gyermekem leendő apja dettó sajnos.Nem vesz tudomást a terhességemről.Annyi együttérzès szorult bele mint egy villanykörtébe. :( Semmi nem jó neki.Félek hogy mi lesz ha megszületik a lányunk. :((
2018. febr. 7. 23:54
 17/20 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó! Mikor változott ennyire rossz irányba? Bocsi, ha kérdezem, de akarta a babát?
2018. febr. 8. 09:33
 18/20 anonim ***** válasza:
56%
Mikor változott rossz irányba?Amikor haza költöztünk Angliából.Pár hete.Totál stresszes,negatív lett.Tervezetük a babát még kinnt lettem állapotos.Ez a probléma oka szerintem mert csak ezen kattog :( "Hogy mi lesz velünk itthon?" Én boldog vagyok hogy haza jöttünk mert kinnt voltam boldogtalan.Hiányzott a családom.És engem a pènz sosem motivált.
2018. febr. 8. 11:19
 19/20 anonim ***** válasza:
56%
Pár hét után még ne vonj le konzekvenciát.:)Hamar vissza rázódik majd a párod is az itthoni létbe és akkor talán vissza is áll minden a normális kerékvágásba.A hazaköltözés nekünk is stresszes volt,pedig akkor még nem is volt kilátásba a picúrunk.
2018. febr. 8. 11:28
 20/20 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon remélem,hogy igazad lesz és lassan rendeződnek majd a dolgok.Nyugalomra lenne szükségem nem pedig cirkuszokra :)
2018. febr. 8. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!